Ana de la MPFM, vacanţă de vis alături de iubit. Codruţ a impresionat-o şi cu o fabuloasă declaraţie de dragoste

+3 click pentru
galerie

Ana de la MPFM, fericită în braţele iubitului © Facebook

Ana Maria, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", trăieşte din plin o frumoasă poveste de dragoste. După relaţia eşuată din competiţie alături de Petru, iată că Ana se pare că şi-a găsit fericirea în braţele lui Codruţ, un tânăr chipeş, cu care se potriveşte foarte bine. Ana Maria, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" şi iubitul ei au plecat în vacanţă, semn că relaţia lor merge cum nu se poate mai bine.

Ana şi Codruţ au plecat într-o destinaţie de vis, acolo unde speră să petreacă momente de neuitat. Ana Maria, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", şi Codruţ au plecat în Grecia, una dintre cele mai căutat destinaţii ale românilor din această vară. Cei doi par că se simt foarte bine, se distrează, iar Codruţ a împărtăşit cu prietenii virtuali o imagine din vacanţa din Thassos. Ana Maria, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", şi Codruţ stau la masă, se bucură de un prânz pe cinste, iar iubitul ei a vrut să o surprindă cu o declaraţie de dragoste absolut superbă, totul pentru a-i arăta cât de mult înseamnă pentru el.

"Când doi oameni se iubesc, lumea e prea mică pentru a le fi de ajuns", este declaraţia de dragoste pe care Codruţ, iubitul Anei, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu", făcut-o acesteia.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro