SUPEREXCLUSIVITATE! Reporterii Spynews.ro au vorbit cu Andreea Bălan! Ce ne-a spus frumoasa vedetă de pe patul de spital

+4 click pentru
galerie

Reporterii Spynews.ro au vorbit cu Andreea Bălan în exclusivitate în această dimineață! Toată țara stă cu sufletul la gură, toți se întreabă ce se întâmplă cu frumoasa vedetă, iar noi vă spunem în exclusivitate ce se întâmplă în aceste momente cu vedeta! 

Citește și: Andreea Bălan a primit o vizită surpriză, chiar după ce a născut a doua oară. Cine a venit la spital, pentru a o vedea

Astăzi dimineață, reporterii Spynews.ro au vorbit în exclusivitate cu Andreea Bălan. Vedeta este bine și a ținut să le mulțumească tuturor celor care sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune și, totodată, îi mulțumește echipei de la Sanador pentru modul în care a avut grijă de ea și s-a asigurat că are parte de cele mai bune îngrijiri. 

Citește și: Ce a apărut pe pagina de Facebook a Andreei Bălan, după ce s-a anunțat că a făcut stop cardio-respirator

Echipa Spynews.ro este singura care a reușit să vorbească cu Andreea Bălan după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană, iar la mai puțin de 48 de ore de la incident, vedeta a ținut să ne liniștească și să ne spună cum se simte după cele întâmplate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro