VIDEO / Andreea Berecleanu spune lucrurilor pe nume în cazul "medicului cu opt clase"! "Nu era vorba de bani aici"

+3 click pentru
galerie

Andreea Berecleanu spune lucrurilor pe nume în cazul "medicului cu opt clase"! "Nu era vorba de bani aici" © captură video

Andreea Berecleanu este extrem de pasionată de domeniul medical. Merge cu Constantin, soţul ei, la diferite congrese, stă în sala de operaţii şi are mulţi prieteni doctori. De-a lungul timpului, a învăţat multe lucruri legate de acest domeniu, motiv pentru care a venit în platoul emisiunii "Răi Da Buni" şi a vorbit despre scandalul momentului, cazul lui Matteo Politi. 

Îndrăgita prezentatoare consideră că Matteo Politi este un escroc, dar este pasionat de meseria pe care a practicat-o fără drept. Andreea Berecleanu susţine că nu a fost vorba de bani, ţinând cont de faptul că ar fi putut găsi o variantă mult mai uşoară să se îmbogăţească.

Însă, una dintre cele mai mari probleme este faptul că Matteo Politi a fost învăţat de medici care ştiau că acesta nu are studii superioare.

"Omul ăsta a stat foarte mult alături de doctori care l-au tolerat (...) Este pasionat şi a insistat. Ca parcagiu, era mult mai simplu să fure maşini şi ar fi câştigat bani. Nu este vorba de bani aici. Putea să facă banii mult mai simplu. El este pasionat de ceea ce face, sigur, un escroc, dar este pasionat. A fost tolerat şi a fost lăsat să înveţe de la medici. Dacă eu stau să fac nişte fotografii şi ştiu cum se desfăşoară un act medical, asta nu înseamnă că pot să operez. Omul ăsta a încercat şi a şi operat. Şi alţi doctori care au operat cu el sau care l-au primit cu ei.", a spus Andreea Berecleanu, în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

"Cea mai mare problemă este că el a fost învăţat de la nişte medici care ştiau că nu are studii în domeniul. El nu a fost nici măcar asistent medical.", a mai precizat frumoasa ştiristă. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro