Astăzi sunt cei mai buni prieteni, dar în urmă cu mai mulți ani, Karmen i-a provocat durere mare tatălui său. Rușinea prin care a trecut Adi Minune

+3 click pentru
galerie

Astăzi sunt cei mai buni prieteni, dar în urmă cu mai mulți ani, Karmen i-a provocat durere mare tatălui său. Rușinea prin care a trecut Adi Minune © Instagram

Astăzi este un bărbat împlinit şi fericit, însă lucrurile nu au stat aşa mereu, asta pentru că Adrian Minune a trecut printr-o adevărată dramă din cauza fiicei sale, Karmen Minune.

În urmă cu câţiva ani, numele fiicei sale se afla pe buzele tuturor, după ce Karmen a fugit de acasă cu iubitul ei de la acea vreme, Franco. Karmen era minoră pe vremea când se iubea cu băiatul de 19 ani şi din cauză că tatăl său i-a interzis relaţia, Karmen a decis că singura variantă pentru a-şi trăi povestea de iubire este să fugă de acasă. Şi aşa s-a şi întâmplat. Artista a fugit alături de iubitul ei, iar timp de câteva zile nimeni nu a ştiut absolut nimic de ea.

Chiar dacă tânăra păstra legătura cu familia, aceasta nu voia în ruptul capului să dezvăluie locul în care se află, astfel că Adrian Minune a fost nevoit să apeleze la ajutorul autorităţilor. În plus, scria presa de la vremea respectivă, Adrian Minune a decis să angajeze nu mai puţin de 20 de bodyguarzi care să-i dea de urmă fiicei sale. Au fost momente grele şi pline de durere pentru Adrian Minune. În cele din urmă, totul s-a rezolvat, iar manelistul a decis să şteargă totul cu buretele.

Ba chiar mai mult decât atât, Karmen a ajuns să aibă o relaţie de milioane cu tatăl său, iar astăzi sunt cei mai buni prieteni. La rândul ei, frumoasa artistă s-a cuminţit, iar astăzi este o femeie împlinită şi pusă la casa ei. Karmen a devenit mama unei fetiţe superbe, s-a căsătorit cu bărbatul visurilor ei, Bogdan, iar cei doi trăiesc o poveste de iubire la care oricine visează. În plus, cei doi s-au mutat şi în casă nouă, iar totul le merge din plin, iar Karmen reuşeşte să facă faţă cu brio atât vieţii de familie, cât şi carierei, spre mândria tatălui său.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro