Avocatul Laura Vicol, noi detalii despre ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu. "Nu merită să fie uitat niciodată"

Avocatul Laura Vicol, noi detalii despre ancheta morţii lui Răzvan Ciobanu. "Nu merită să fie uitat niciodată" © captura video

A fost un eveniment de gală în memoria lui Răzvan Ciobanu. Ca şi la precedenta colecţie, părinţii lui au privit defilarea manechinelor care au purtat creaţiile talentatului creator de modă, decedat la numai 43 de ani într-un tragic accident de maşină.

La eveniment au luat parte toți oamenii care l-au cunoscut și apreciat pe regretatul Răzvan Ciobanu. Prezentarea de modă a fost spectaculoasă și, de departe cei mai emoționați de moment au fost părinții designerului care nu își pot reveni nici acum după tragedia care le-a lovit familia. 

"Foarte mândră sunt de fiul meu. Superbă, superbă.", a declarat mama lui Răzvan Ciobanu, pentru Xtra Night Show.  

Ultimele detalii despre ancheta morții lui Răzvan Ciobanu

În culise, părinţii lui Răzvan Ciobanu s-au întreţinut cu avocata familiei, Laura Vicol, şi creatoarea de modă Rita Mureşan. Reprezentanta familiei Ciobanu, avocata Laura Vicol, face precizări care aruncă o altă lumină asupra vieţii fostului designer.

"Am fost implicată din toate punctele de vedere pentru Răzvan, nu merită să fie uitat niciodată. Ancheta este în proporţie de 99,9 la sută la final. Mai aştept doar raportul procurorului după care pot să îl fac public.Mi s-a spus că în aproximativ două săptămâni va fi gata. Dacă ar fi Parchetul meu v-aş da mai multe detalii, eu sunt un om integru, nu mint.", a spus Laura Vicol, la Xtra Night Show. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro