Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, la un pas de moarte. Avionul în care se aflau, aproape să se prăbuşească. "Au căzut toate peste mine"

+2 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, la un pas de moarte. Avionul în care se aflau, aproape să se prăbuşească. "Au căzut toate peste mine" © Captură

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost la un pas de moarte. Da, da, aţi auzit bine. Invitaţi în platoul XNS, unde au vorbit despre problemele din relaţie, cei doi au făcut şi o dezvăluire cutremurătoare.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, protagoniştii unui incident aviatic

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi întâmpină probleme în relaţie, astfel că Dan Capatos i-a invitat în emisiune sa pentru a sta de vorbă şi împreună să încerce să ajungă la un numitor comun. După ce şi-a spus fiecare părerea cu privire la conflictele dintre ei, cei doi au făcut şi o altă dezvăluire cutremurătoare: au fost la un pas de moarte. 

Totul s-a întâmplat în urmă cu mai puţin de o lună, în timpul uneia dintre călătoriile pe care aceştia le fac frecvent. Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au povestit că se aflau în avion alături de alţi câţiva prieteni, iar la un moment dat a avut loc o defecţiune a avionului, iar aeronava a căzut în gol câţiva kilometri buni. Din fericire, cineva Sus îi iubeşte, iar pilotul a reuşit să remedieze situaţia. Incidentul i-a speriat, însă, teribil, iar Bianca Drăguşanu a ţinut să precizeze că întâmplarea din acea zi a pus-o pe gânduri şi a făcut-o să-şi dea seama cât de important este Alex Bodi în viaţa ei.

"Era să murim cu avionul, am căzut în gol 8 kilometri şi jumătate. Norocul nostru a fost că am dat de un căpitan experimentat şi a remediat situaţia. Eram opt persoane şi fetiţa, pe 17 octombrie s-a întâmplat. S-a rupt o turbină de la avion, că a forţat la maximum", a spus Alex Bodi la XNS.

"Am fost la o secundă de moarte. Eu eram închisă în baie şi căzuseră toate alea pe mine. Mă striga toată lumea. El a reuşit să pună centura fetiţei, care dormea pe scaun lângă el", a spus Bianca Drăguşanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest