Bianca Drăguşanu, totul despre "războaiele" zilnice cu Alex Bodi. "El mă face să-mi ies din pepeni" / VIDEO

Bianca Drăguşanu, totul despre "războaiele" zilnice cu Alex Bodi. "El mă face să-mi ies din pepeni" / VIDEO © Captură

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi formează unul dintre cele mai urmărite cupuri din showbiz, iar cei doi reuşesc să-i ţină în priză pe fani cu telenovela în care "joacă".

Ba se despart, ba divorţează, ba se ceartă, ba sunt bine. Nimeni nu mai înţelege ce se întâmplă cu cei, astfel că în această seară, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au fost invitaţi la XNS, unde au decis să pună punctul pe i şi să vorbească sincer despre problemele pe care le au.

După ce amândoi au recunoscut că sunt geloşi, Bianca Drăguşanu a adus în discuţie şi motivele care o determină să fie atât de vulcanică. Vedeta spune că dacă soţul său nu i-ar da motive ea nu ar mai fi nevoită să ajungă la acele episoade în care nu se mai controlează. În plus, spune aceasta, ea tinde să aibă mereu dreptate, pentru că îi aduce dovezi lui Alex Bodi cu privire la anumite lucruri din relaţie. Bianca Drăguşanu precizează, însă, că principalul motiv al certurilor dintre ei nu este o femeie, mai ales că Alex Bodi i-a mărturisit că ea este singur femeie pe care o iubeşte.

"El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii? Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe", a spus Bianca Drăguşanu la "XNS".


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro