Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de vis departe de România

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, vacanță de vis departe de România © arhiva

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație cu suișuri și coborâșuri, însă se pare că soarele a apărut din nou pe strada lor. Cei doi au plecat în vacanță, departe de România, tocmai în Budapesta, iar acolo trăiesc clipe de vis împreună.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au o relație plină de tensiune, dar și dragoste. Dacă pentru mai multe perioade au decis să nu-și vorbească și chiar să divorțeze, acum se pare că sunt din nou împreună și își trăiesc povestea de dragoste. 

Cei doi îndrăgostiți au plecat în vacanță, departe de România, tocmai în Budapesta, acolo unde își vor încărca bateriile și se vor gândi serios la ceea ce vor face pe viitor. Atât Bianca, cât și Bodi postează zilnic fotografii și filmulețe din escapada lor romantică, iar cei ce îi admiră sunt fericiți pentru că aceștia s-au împăcat. 

Bianca Drăgușanu a vorbit mereu cu mândrie despre momentul în care l-a cunoscut pe soțul său. Cei doi au caractere asemănătoare, iar acest lucru i-a făcut mereu să răbufnească. Totuși, aceștia se iubesc mult, iar Bianca Drăgușanu nu exclude posibilitatea unei sarcini. 

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația”, a povestit Bianca Drăgușanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro