Gestul surprinzător făcut de Brigitte Năstase, după ce a fost prădată de hoţi! Nimeni nu-şi explică motivul

+4 click pentru
galerie

Brigitte Năstase, prădată de hoţi © Foto: Instagram

Gestul incredibil făcut de Brigitte Năstase, după apelul disperat făcut pe reţelele sociale. După ce a a fost prădată de hoţi chiar în propriul magazin şi i-a rugat pe prietenii virtuali să o ajute să dea de urma unui tânăr care a furat două perechi de încălţăminte din magazinul său, bruneta a decis să-şi şteargă postarea cu anunţul.

Incidentul a avut loc sâmbătă seara, iar Brigitte a postat mai multe fotografii cu tânărul care i-a furat cele două perechi de încălţăminte în speranţa că prietenii virtuali îi vor veni mai uşor în ajutor. Nu ştim dacă motivul pentru care Brigitte Năstase a şters postarea o reprezintă faptul că ar fi găsit făptaşul sau dacă aşa a sfătuit-o poliţia, cert este că Brigitte Năstase a şters fotografiile la doar câteva ore de la postare.

CITEŞTE ŞI: FOTO / Ilie Năstase şi-a dat gata noua iubită! Orice femeie ar râvni la un asemenea cadou

"Vă rog din suflet să mă ajutați să îl găsesc pe acest individ, care sâmbătă seară a venit în magazinul meu și a sustras două perechi de încălțări în valoare de 600€. A lăsat numărul de telefon, a spus că prietenul lui a ieșit la bancomat să scoată bani și a fugit cu ambele perechi de pantofi. Din câte se vede am găsit că este gigolo, acela este numărul de telefon real al lui. Mulțumesc mult", este mesajul lui Brigitte Năstase.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest