Carmen Simionescu, dezvăluiri sincere! Ce sfat inedit i-a dat Adrian Minune, după ce a aflat că este însărcinată: „De acum, numai”

+3 click pentru
galerie

Carmen Simionescu, dezvăluiri sincere! Ce sfat inedit i-a dat Adrian Minune, după ce a aflat că este însărcinată: „De acum, numai” © captură video

Graviduța Carmen Simionescu a povestit totul despre ceea ce se întâmplă acum, în familia ei! Într-un interviu sincer, acordat pentru „Star Matinal”, artista a făcut dezvăluiri fără perdea!

Carmen Simionescu este în al nouălea cer de când a aflat că urmează să aducă pe lume primul ei copil. Frumoasa graviduță a povestit pentru „Star Matinal” care este cel mai de preț sfat pe care l-a primit de la Adrian Minune, după ce marele artist a aflat că urmează să devină bunic. 

„Tata a fost foarte fericit. Sfatul lui, ca un tată așa, mai old-school puțin a fost să țin minte că femeia trebuie să fie puțin supusă bărbatului. Dacă vă vine să credeți, deci tata mi-a zis: de acum, numai...e plăcut să vezi că tatăl tău te susține în relația pe care o ai, mi-a plăcut foarte mult, mi-a dovedit că își dorește ca toată viața să fiu alături de familia mea.

Mama e lângă mine și mă susține și mă stresează să mănânc, mă sună să vadă ce fac, unde sunt, dacă am dormit, e asistenta mea personală” a zis Carmen Simionescu, la „Star Matinal”.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro