Ce destinaţii au ales Deea şi Dinu Maxer pentru luna de miere! Vor avea trei vacanţe

+3 click pentru
galerie

Deea şi Dinu Maxer © Captură video

Deea şi Dinu Maxer sunt foarte fericiţi, după ce au făcut o nouă nuntă, la 10 ani de când s-au căsătorit. După petrecere, cei doi au ales şi unde să meargă în luna de miere.

Nu va fi o lună de miere, ci vor fi trei vacanţe diferite, de care Deea şi Dinu Maxer se vor bucura din plin. "Plecăm în luna de miere în America, în martie. Plecăm în Delta Dunării, apoi în Dubai şi în martie în America", a spus Deea Maxer într-o emisiune TV. 

Nunta nu a fost una cu dar, ci cu mici cadouri din partea invitaţilor. Deea şi Dinu Maxer au primit o mulţime de atenţii din partea tuturor celor care au fost prezenţi la nunta lor de 10.

Petrecerea a început cu valsul mirilor, momente în care Deea Maxer a început să plângă. Fetele de la Bambi au cântat o piesă emoţionantă şi toată lumea s-a ridicat în picioare pentru a-i privi şi pentru a-i aplauda pe Deea şi Dinu Maxer. 

"Lacrimile de acum de la vals sunt pentru că sunteţi în jurul nostru. Vă iubesc şi vă mulţumesc pentru că ne sunteţi alături! Mă bucur că iubirea noastră vă inspiră", a spus Deea Maxer printre lacrimi. 

Acum, Deea şi Dinu Maxer se pregătesc pentru prima plecare, în Delta Dunării, apoi toate celelalte. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro