Ce scrie pe crucea lui Mihai Constantinescu! Apropiaţii se pregătesc de înmormântare. FOTO

+2 click pentru
galerie

Ce scrie pe crucea lui Mihai Constantinescu! Apropiaţii se pregătesc de înmormântare. FOTO © arhivă

Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Mihai Constantinescu a fost depus miercuri la biserica Sfânta Parascheva din Capitală. Zeci de oameni au venit pentru a-i aduce un omagiu, cu o zi înainte ca marele artist va fi condus pe ultimul drum. 

Mihai Constantinescu va fi înmormântat joi, 31 octombrie, la ora 14, la Cimitirul Ghencea Militar. Acolo, artistul avea locul de veci pregătit încă de la sfârşitului anului trecut, când, parcă, a avut o premoniţie! La doar câteva luni de atunci, a fost găsit inconştient în locuinţă de soţia lui, Simona Secrier. Apoi, până să se stingă din viaţă, Mihai Constantinescu a stat în comă timp de cinci luni. 

„Dragii mei, cu durere în suflet vă anunţ că Mihai a plecat... Cei care-şi doresc să-şi ia la revedere o pot face de miercuri de la orele 13.00 când Mihai va fi depus la Biserica Sfânta Parascheva din bulevardul Banu Manta. Joi, 31 octombrie, de la orele 13.00, va avea loc slujba de înmormântare, apoi se va pleca la cimitirul Ghencea Militari. Înmormântarea va avea loc la orele 14.00“, a anunţat Simona Secrier, soţia artistului.

Ce scrie pe crucea lui Mihai Constantinescu

În ziua priveghiului, au apărut şi primele imagini cu crucea lui Mihai Constantinescu, pe care sunt scrise, pe lângă nume, data de naştere, 04.01.1946 şi data morţii, 29.10.2019.

Vă reamintim că Mihai Constantinescu s-a stins din viaţă la vârsta de 73 de ani, după cinci luni petrecute pe patul de spital, în comă. Artistul avea mari probleme de sănătate! suferea de stenoză aortică strânsă, hipertensiune pulmonară medie, cardiopatie valvulară şi insuficienţe respiratorii. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro