Cezar Ouatu s-a îngrăşat şi are probleme grave cu tenul! "Sunt un mare gurmand"

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu © captură video

Cezar Ouatu are câteva probleme legate de aspectul fizic şi nu se teme să fie sincer. Prezent în platoul emisiunii "Xtra Night Show", artistul a dezvăluit care este cauza kilogramelor pe care le-a luat în plus în ultimul timp şi ce ar face pentru a scăpa de probleme cu tenul. 

Cezar Ouatu are un "portofoliu" plin de reuşite în domeniul artistic, dar asta nu-l ajută când vine vorba de problemele cu aspectul fizic. Artistul a mărturisit că şi-ar face intervenţii chirurgicale, dar totul cu o limită. "Aş vrea să-mi umplu puţin pomeţii. Ceva foarte finuţ", a precizat Cezar Ouatu. Pe lângă volumul pomeţilor, artistul a spus că nu ar mai recurge la nimic altceva. "Eu am buzele mele de pelican, subţiri. După cum le spun eu. Dar le las.", a spus artistul. 

Cântăreţul a mărturisit de asemenea, că şi frustrările au o cauză. "Noi avem anumite frustrări din lipsă de ocupaţie.", a declarat Cezar, în platoul emisiunii. Când vine vorba de kilogramele în plus, nu se dă însă foarte afectat. "Am luat 5 kilograme, nu se vede pentru că am glezna fină. Sunt un mare gurmand, în primul rând îmi gătesc.", a adăugat spre final, Cezar Ouatu.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro