Clipe dramatice pentru Adrian Minune, după ce a făcut accident în Capitală. Manelistul și-a distrus bolidul

+3 click pentru
galerie

Clipe dramatice pentru Adrian Minune, după ce a făcut accident în Capitală. Manelistul și-a distrus bolidul © Facebook

Adrian Minune a trecut prin multe la viața lui. Simpaticul manelist știe cum este să simtă și gustul victoriei, dar și nectarul crud al durerii. Ce să mai, indiferent de cum stau lucrurile, Adrian Minune are cu siguranță ce să povestească nepoților.

De pildă, una dintre experiențele deloc fericite prin care a trecut a avut loc în urmă cu mai mulți ani, în București. Atunci, Adrian Minune a fost protagonistul unui accident auto destul de grav, pe străzile Capitalei.

Accidentul a fost provocat chiar de către simpaticul artist, care și-a făcut praf bolidul de 180.000 de euro la vremea respectivă. Vinovat pentru incident, spuneau oamenii legii atunci, a fost chiar artistul, care nu a acordat prioritate unui alt autovehicul la volanul căruia se afla o femeie.

Adrian Minune s-a lovit destul de tare la cap, însă din fericire accidentul nu s-a soldat cu victime. În schimb, manelistul a rămas pieton pentru două luni, pentru că i-a fost luat permisul.

“Nu s-a întâmplat nimic rău, a fost un accident, mi s-a întâmplat și cu asta basta. Dumnezeu știe, Dumnezeu stie de unde veneam! Cred că amândoi veneam ... din ambele sensuri. Mai țin eu minte?! Sunt lovit la cap”, spunea Adrian Minune atunci, potrivit presei de la vremea respectivă.

Ei bine, anii au trecut, iar Adrian Minune a luat toate experințele primite de la viață drept exemple din care să aibă ce învăța.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro