De ce s-a îngrășat Nicolae Guță? A avut o perioadă când era numai piele și os!

De ce s-a îngrășat Nicolae Guță? A avut o perioadă când era numai piele și os! © Arhivă

În anul 2016, Nicolae Guță decidea că vrea să se pună pe slăbit. Zis și făcut. Celebrul manelist, speriat de analize și de problemele de sănătate, a reușit să dea jos 40 de kilograme într-un timp record. Însă, nu mai este demult piele și os, așa cum era, de exemplu, anul trecut. Ce s-a întâmplat?

Asta încercăm să deducem și noi! A fost o perioadă când Nicolae Guță era atât de slab încât chiar și-a băgat fanii în sperieți. Celebrul manelist a fost suspectat că ar avea cancer sau chiar SIDA, lucruri care au fost ulterior infirmate chiar de cântăreț.

De ce s-a îngrășat Nicolae Guță

Ca să înțelegem de ce s-a îngrășat Nicolae Guță, trebuie să înțelegem de ce a slăbit! Sau, mai bine zis, cum. Manelistul recunoștea că l-a ajutat mult stilul de viață haotic, care nu i-a permis să aibă un regim plin de mâncare.

A făcut, însă, și operație de micșorare a stomacului, care teoretic ar trebui să-l ajute să rămână „subțire” ceva mai mult timp.

„A încercat să slăbească cu diete, dar n-a reușit pentru că e pofticios și îi place să mănânce. Așa, după operația de stomac ai voie să mănânci ce vrei, dar în cantități mici pentru că te saturi repede. Dar atât de bine se simte de când a slăbit încât e obsedat să nu se îngrașe. E foarte atent la tot ceea ce mănâncă, se cântărește mereu, iar pe Cristina o ținea din scurt cu alimentația că nu cumva să se îngrașe și ea”, spunea o sursă din anturajul manelistului.

Așadar, nu putem decât să deducem un singur motiv: pofticios din fire, Nicolae Guță a cam sărit calul cu cantitățile de mâncare, așa că a luat din nou proporții!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro