Ce s-a întâmplat cu Denisa Botcari, de când a părăsit showbizul românesc. Detalii incredibile din viaţa fostei blonde a lui Columbeanu

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu Denisa Botcari, de când a părăsit showbizul românesc. Detalii incredibile din viaţa fostei blonde a lui Columbeanu © Facebook

A fost una dintre cele mai dorite femei din România, însă Denisa Botcari a decis să renunţe la viaţa din showbizul autohton şi să plece în străinătate. După o perioadă în care nu s-a mai ştiut nimic despre ea, noi vă aducem acum veşti proaspete.

Denisa Botcari, una dintre cele mai dorite femei din showbizul românesc

Denisa Botcari a fost una dintre cele mai senzuale blonde, însă a decis să se cuminţească. După ce s-a iubit cu Irinel Columbeanu şi cu Cristian Daminuţă, blondina a decis că vrea să înceapă o viaţă nouă. Şi aşa s-a şi întâmplat. A plecat în străinătate, a terminat o şcoală de make-up, iar acum poate spune că şi-a îndeplinit marele vis.

Dar, chiar dacă lucrurile îi merg bine în plan profesional, nu acelaşi lucru îl putem spune şi în cel personal, asta pentru că Denisa Botcari nu şi-a găsit sufletul pereche. Ba chiar s-a despărţit de iubit, după ce şi-au dat seama amândoi că nu au prea multe lucruri în comun, aşa cum blondina a povestit la Star Matinal de la Antena Stars.

"E foarte bine acasă, nu am mai fost de doi ani. Am avut o reuniune de familie. Am terminat o academie de make-up. Mă gândesc să mă mut în România. Nu există nicio persoană care să mă liniştească în viaţa mea. Cu Radu Maricuţa sunt doar prietenă. În Pakistan am fost cu fostul meu iubit ca să-i cunosc familia. A fost o relaţie, dar s-a terminat pentru că nu a fost ce mi-am dorit. Am crezut că sunt îndrăgostită, dar nu eram. Mi-am dat seama că nu este ce mi-am dorit. Era şi diferenţa de cultura, el era pakistanez. Prima dată, mereu spun că îmi place, şi apoi este ceva care nu-mi mai place. Bărbatul potrivit trebuie să fie un bărbat rău într-un bărbat bun. Aş vrea să am şi un copil şi să-mi pun şi silicoane", a spus blondina la Star Matinal.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro