Drama Mihaelei Tatu! Prin ce a trecut fosta prezentatoare tv: ”Mi-au mai rămas câțiva bani ca să supraviețuiesc”

+5 click pentru
galerie

Drama Mihaelei Tatu! Prin ce a trecut fosta prezentatoare tv: ”Mi-au mai rămas câțiva bani ca să supraviețuiesc” © Instagram

Cine nu o cunoaște pe Mihaela Tatu? Cu toate că mereu este cu zâmbetul pe buze și plină de energie, puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut fosta prezentatoare tv!

Mihaela Tatu este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute apariții din showbiz-ul românesc, devenind consacrată în urma proiectului "De 3x femeie", unde a activat mai bine de 7 ani. Cu toate că succesul a fost unul colosal, Mihaela a hotărât să se retragă din televiziune pentru o bună perioadă de timp. 

”Nici măcar nu mai răspund la telefon”

Și chiar și așa, fosta prezentatoare tv nu a ieșit din vizorul presei. Puțini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut, dar mai ales problemele de sănătate cu care s-a confruntat. A fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm, în urmă cu nouă ani, acesta fiind și motivul pentru care a renunțat la televiziune. 

Îi era foarte greu să facă față simptomelor și trecea prin stări care o incomodau în timpul emisiunilor TV. În cadrul unui interviu pentru eva.ro, Mihaela Tatu a povestit că renunțase la tot ceea ce înseamnă evenimente, ieșiri și chiar și mâncare. A decis să se ocupe numai de propria persoană, urmând un regim strict pentru a ține sub control boala. 

”Problema primordială a vieţii mele, în acest moment, este starea mea de sănătate şi atât. De asta nu mă mai duc la evenimente, nu mănânc, nu ies nicăieri şi mă ocup doar de mine. Deocamdată nu pot să spun nimic, dar când voi vedea eu că lucrurile merg bine, atunci o să mă desfăşor. Din acest motiv nici măcar nu mai răspund la telefon. E vorba de energia pe care o consum pentru mine şi nu pot să mi-o risipesc în exterior, nu e momentul potrivit. Decât să ajung la cuţit, prefer să urmez o perioadă lungă un regim strict şi îmi văd doar de treburile mele. Îmi văd de sănătate deoarece vine un moment în viaţa oricărui om când apar unele probleme. Un nodul, un fibrom sau probleme la articulaţii. Pentru mine, a venit momentul să mă echilibrez şi prefer să fiu mai retrasă. Au trecut două săptămâni de când ţin acest regim drastic şi mai am încă cinci. Peste cinci săptămâni o să mai merg la un alt control să văd dacă ceea ce am eu s-a retras şi dacă nu e vreo altă urâţenie”, susținea ea cu ceva timp în urmă. 

”Fără Dumnezeu nu aș fi făcut nimic”

Și-a schimbat stilul de viață radical, însă mereu a avut un sprijin în fiica ei, care a fost alături de fosta moderatoare zi și noapte. În cele din urmă a reușit. Cu greu și cu chin, Mihaela Tatu a trecut peste piedica pe care viața i-a pus-o în cale și imediat cum și-a revenit, a decis că este momentul pentru o călătorie mai lungă. Și-a vândut locuința și a plecat într-un pelerinaj, prin care a vrut să-și găsească liniștea. 

„Înainte să plec în lume, trebuia să mă operez. Am stat și m-am gândit ce să fac. Și atunci am vândut o casa. Am avut astfel bani să mă operez și apoi să plec în lume. Mi-au mai rămas câțiva bani ca să supraviețuiesc și să o ajut pe Ioana”, povestea vedeta. 

Consideră că fără credință, rugăciune și ajutorul lui Dumnezeu nu ar fi făcut nimic și nu ar fi putut trece peste hopurile vieții. 

„Drumul acesta pe care l-am făcut nu l-aș fi putut realiza. Dumnezeu este în mine, îl simt, este în noi. Nu vreau să bat toba acum. Fără Dumnezeu nu aș fi făcut nimic”, declara Mihaela Tatu. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro