Drama neştiută a lui Cheloo! Cât de încercată a fost viaţa rapper-ului. "Nici nu mă interesează"

+2 click pentru
galerie

Drama neştiută a lui Cheloo! Cât de încercată a fost viaţa rapper-ului. "Nici nu mă interesează" © Instagram

Cheloo este unul dintre cei mai buni artişti de muzică rap din România. Nu i-a plăcut niciodată să-şi etaleze viaţa la televizor sau prin presă, fiind o persoană foarte discretă, atunci când vine vorba de intimităţile persoane. Cu toate acestea, destinul nu a fost mereu blând cu artistul şi i-a pus mai multe piedici, de-a lungul anilor!

Cheloo este cunoscut drept o apariţie excentrică, fiind unul dintre cei mai buni rapperi pe care ţara noastră îi are. A fost mereu apreciat pentru nonconformismul său şi pentru sinceritatea cu care a vorbit de fiecare dată.

Este genul de om care preferă să spună adevărul în faţă, chit că deranjează sau nu, fără să se ascundă după persoane sau măşti. 

Viaţa lui Cătălin Ştefan Ion, pe numele din buletin, nu a fost mereu roz, artistul fiind nevoit să întâmpine mai multe greutăţi de-a lungul timpului. În anul 2012 a divorţat de cea cu care a avut primul copil. Femeia a suferit mai multe probleme de sănătate şi a aruncat cu cuvinte dure la adresa juratului, însă nu i-a păsat, fiind conştient şi sigur pe el cu privire la alegerea pe care a făcut-o. 

După o perioadă de timp, Cheloo a decis că este momentul să-şi refacă viaţa şi şi-a găsit liniştea şi fericirea în braţele Danielei Moraru, femeia care i-a oferit doi copii. Povestea de dragoste dintre el şi blondină este una discretă, deoarece artistul nu se afişează prea des, fiind o fire care ţine mult la viaţa personală.

În urmă cu ceva timp, rapper-ul declara că nu îl interesează viaţa mondenă, mai ales când vine vorba de intimităţi, pe care gurile rele au încercat mereu să le aducă în vizorul presei. Refuză de fiecare dată să vorbească despre planurile personale, fiind sigur că aşa este cel mai bine. 

”Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează", spunea el cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro