Fiul lui Marcel Toader, cuprins de durere! "A fost emoționant, am plâns... A trecut atât de repede timpul!"

Fiul lui Marcel Toader, cuprins de durere! "A fost emoționant, am plâns... A trecut atât de repede timpul!" © arhivă

Moartea lui Marcel Toader a fost unul dintre cele mai dureroase momente din showbiz-ul românesc, atât pentru cei care l-au cunoscut de pe micile ecrane, cât şi pentru familie şi apropiaţi. Fiul lui Marcel, Maximilian, încă nu s-a obişnuit cu lipsa tatălui, fiind nevoit să se maturiezeze de la o vârstă fragedă, pentru a prelua toate activităţile din cadrul familiei.

Durere mare pentru familia lui Marcel Toader! Cu toate că au trecut şase luni, aceştia nu se pot obişnui cu lipsa bărbatului. Mama, dar şi fiul, Maximilian, se pregătesc de parastas, progamat luna viitoare. Fiul lui Marcel are 22 de ani, însă tinereţea i-a fost curmată de moartea tatălui, băiatul fiind obligat să se maturizeze şi să aibă grijă atât de bunica lui, cât şi de afacerile şi activităţile pe care Marcel Toader le-a lăsat în urma lui.

Maximilian a vorbit despre primele sărbători fără tatăl lui, dar şi despre momentele grele prin care a trecut, fiind emoţionat până la lacrimi. "Am făcut Crăciunul cu familia din partea mamei, apoi am fost la Constanța, la mormântul tatei, și apoi am stat cu bunica. M-am bucurat că este mai bine, și-a mai revenit și a încercat să accepte că tata nu mai este. Am mâncat împreună, a pregătit cele mai gustoase mâncăruri și am încercat să rememorăm clipe. Bunica și-a dorit poze cu tata, iar eu i-am adus tot ce am găsit pe la București. A fost emoționant, am plâns... A trecut atât de repede timpul!", a declarat fiul lui Marcel pentru Click.ro.

Tânărul s-a ocupat de pregătările pentru parastas şi a învăţat toate tradiţiile. Mai mult de atât, i-a ridicat tatălui o cruce de marmură. "A trecut prea repede. Pe data de 3 februarie vom face pomana. Deja am început să le învăț, eu habar nu aveam de asemenea pregătiri, dar uite că am învățat. Am grijă de mormânt, i-am făcut o cruce de marmură și am pus o poză cu el.", a continuat el.

Plecarea lui Marcel l-a marcat pe tânărul de 22 de ani, în prezent fiind nevoit să se ocupe atât de afacerile tatălui său, cât şi de datoriile pe care le avea. Cât despre moştenire, nu se ştie încă nimic sigur. "Eu trebuie să rezolv datoriile pe care tata le avea pe firmă, ca apoi să pot discuta despre succesiune și bunurile pe care le avea tata pe numele lui. Sunt datorii de 150.000 de euro și sperăm să le ștergem după vânzarea apartamentului, care este deja executat silit. Abia după ce se lichidează partea asta, eu pot să îmi dau seama ce voi moșteni. Tata avea pe numele lui niște terenuri și o mașină.", a încheiat Maximilian pentru sursa citată. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro