FOTO / Alex Bodi și-a arătat pătrățelele. Doar Bianca Drăguşanu mai vede aşa ceva în dormitor

+3 click pentru
galerie

FOTO / Alex Bodi și-a arătat pătrățelele. Doar Bianca Drăguşanu mai vede aşa ceva în dormitor © instagram

Alex Bodi a devenit cunoscut publicului larg în urma relației pe care o are cu Bianca Drăgușanu, însă bărbatul este un afacerist de succes, dar și un împătimit al sportului. Soțul Biancăi și-a afișat pătrețelele de pe abdoment, iar fanele au putut vedea ce doar Bianca Drăgușanu vede acasă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi formează unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi. Chiar dacă de-a lungul timpul s-au tot împăcat și s-au tot certat, iată că acum căsnicia lor este una bună, iar aceștia petrec mereu mult timp împreună. 

Dacă până acum au fost văzuți mereu la sală, Alex Bodi reușește să meargă și singur, iar atunci când nu este văzut, omul de afaceri își fotografiază abdomentul plin de pătrețele, spre surprinderea tuturor urmăritorilor de pe pagina sa de socializare.

Fanele au ocazia să vadă ce doar Bianca Drăgușanu mai vede în dormitor, însă nici blondina nu se lasă mai prejos și de fiecare dată când are ocazia își arată trupul senzual și formele apetisante. 

În ultima perioadă cei doi au fost mai discreți cu viața lor personală, iar recent Bianca Drăgușanu a postat pe pagina sa de Instagram un filmuleț în care le arată fanilor cum a fost cerută de soție. Nu se știe încă dacă este vorba despre cererea în căsătorie inițială sau dacă Alex Bodi ar mai fi cerut-o încă o dată de nevastă, chiar dacă sunt deja căsătoriți civil. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro