FOTO/ Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în vacanță? S-a produs marea împăcare. Detaliul care îi dă de gol

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat în vacanță? S-a produs marea împăcare. Detaliu care îi dă de gol © instagram

Telenoveala dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi continua, iar acum, mai nou, se pare că cei doi sunt iar împreună și se iubesc ca prima oară când s-au cunoscut.  Deși relația acestora este una tumultoasă, Bianca și Bodi nu bagă în seamă gurile rele și încearcă să remedieze totul. Ultima fotografie postată de Alex Bodi pe contul său de socializare îi surprinde pe aceștia în avion. 

S-au impăcat sau nu? Aceasta este întrebarea pe care și-o pun toți admiratorii Biancăi Drăgușanu și Alex Bodi. Cei doi au o relație tumultoasă, plină de tensiune, dar și de multă iubire. Dacă au fost momente în care cei doi nu au mai apărut împreună, se pare că mai nou sunt nedezlipiți și petrec mult timp, în ciuda faptului că pe data de 3 decembrie ar trebui să divorțeze. 

Se pregătesc de vacanță?

Alex Bodi a publicat pe contul său de socializare, pe InstaStory, o fotografie cu soția sa, imagine ce îi surprinde în avion. Se poate observa un pașaport, fapt ce indică că cei doi urmează să plece într-o vacanță sau cel puțin asta întelegem din fotografie. Să fie oare o imagine mai veche cu cei doi sau chiar au decis să se împace și să se relaxeze într-o scurtă escapadă în doi? 

În afara faptului că Bodi a postat fotografia din avion, pe contul său de socializare a mai adaugat o imagine alături de Bianca. Cei doi sunt într-un club de fițe, se țin de mână și se pare că sunt foarte fericiți împreună

”La fel ca Luna, jumătate din inima mea va iubi întotdeauna întunericul!”, a scris Alex Bodi în dreptul fotografiei cu Bianca. Cine să fie oare întunericul la care face referire Bodi? Oare Bianca Drăgușanu este partea întunecată fără de care bărbatul nu poate trăi? 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro