FOTO / Cum arăta Brigitte Pastramă înainte să se tuneze! Bruneta are 20 de operaţii estetice

+5 click pentru
galerie

FOTO / Cum arăta Brigitte Pastramă înainte să se tuneze! Bruneta are 20 de operaţii estetice © Instagram

Doamne, ce s-a transformat! Oare câte persoane ştiu cum arăta Brigitte Pastramă, înainte de cele 20 de operaţii estetice pe care şi le-a făcut?

Brigitte Pastramă este o apariţie inedită de fiecare dată şi ştie cum să se facă plăcută. Cu toate că are 42 de ani, vedeta se bucură de un aspect impecabil, iar pe chipul ei nu citeşte nici măcar un rid!

Drept urmare, care este secretul brunetei pentru o astfel de înfăţişare? Operaţiile estetice! 20 la număr, în caz că vă întrebaţi şi asta.

Pe vremea când avea 15 ani, Brigitte impresiona pe toată lumea cu fineţea de care dădea dovadă. Cu toate acestea, vedeta a crescut şi încet încet s-a hotărât să-şi schimbe look-ul.

S-a făcut blondă şi cireaşa de pe tort, a pozat şi în revistele pentru adulţi! Şi asta nu este tot! Vedeta şi-a pus şi silicoane. Pentru că s-a săturat repede de culoarea părului, focoasa a decis să se facă brunetă.

Într-un interviu mai vechi, Brigitte declara că se simte foarte bine în pielea ei. Printre cele 20 de intervenţii putem enumera implantul mamar, implant de sprâncene, reconstrucţie musculară la nivelul feţei din cauza bioalcamidei şi un transfer de grăsime.

Florin Pastramă, cuvinte siropoase la adresa iubitei

Relaţia dintre cei doi a început brusc, dar asta a fost un avantaj pentru Brigitte şi Florin Pastramă, care se iubesc mai mult ca niciodată. Bărbatul nu ezită să-i adreseze cuvinte frumoase, chit că sunt pe reţelele de socializare sau pe micile ecrane. "Brigitte are un suflet deosebit, este o persoană foarte corectă, nu mai e chiar așa nervoasă cum era la început. I-am oferit sufletul, căldura și respectul meu. S-a schimbat Brigitte.", declara Florin Pastramă, la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro