FOTO / Irina Rimes este în al noulea cer! Cu ce se laudă artista. "Fetiţa mea"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Irina Rimes este în al noulea cer! Cu ce se laudă artista. "Fetiţa mea" © Instagram

Irina Rimes este una dintre cele mai iubite artiste din România. Bruneta are milioane de fani şi umple săli întregi de spectacol cu vocea şi talentul ei. Recent, şi-a postat "fetiţa" pe reţelele de socializare. Oare despre ce este vorba?

Irina Rimes nu mai are nevoie de nicio prezentare. Se numără printre cele mai bune voci de la noi din ţară şi are un succes colosal pe plan profesional. Deţine un timbru şi un talent aparte, umplând săli întregi de spectacol, oamenii înghesuindu-se pentru a prinde un bilet.

De curând, viaţa artistei s-a schimbat şi norocul a lovit-o din plin. Irina Rimes iubeşte din nou! "Fata Cosmos", aşa cum au intitulat-o cei care o apreciează a trecut peste toate problemele şi şi-a deschis inima în faţa unei noi iubiri. Cu toate că a ales să-şi ţină iubitul ascuns o lungă perioadă de timp, artista a dat cărţile pe faţă şi postează de fiecare dată fotografii cu cei doi.

Şi aşa cum îşi ţine fanii la curent pe contul de Instagram cu relaţia ei, dar şi diversele evenimente, acum, a luat prin surprindere pe toată lumea. Irinuca a postat o fotografie, în care apare pe o maşină superbă, de culoare roşie, iar la descriere a scris: "Fetița mea 🍓🚗"

Nu ne-a luat prea mult să ne dăm seama că artista şi-a achiziţionat maşina mult dorită, fiind în prezent în al noulea cer. Părerile internauţilor nu au întârziat să apară, felicitând-o pe artistă pentru noul "copil".

Iubeşte să-şi sărbătorească ziua de naştere

Irina Rimes se numără printre puţinii oameni care iubesc să-şi sărbătorească ziua de naştere, cu toate că este conştientă că anii trec mai repede ca vântul. Îi place să adune toţi oamenii pe care îi iubeşte în jurul ei şi să se distreze pe cinste. 

"Sărbătoarea mea preferată este ziua mea de naştere. Este motivul perfect să adun toţi oamenii iubiţi în jurul meu. Înainte voiam să sar cu paraşuta, dar am sărit. N-am vrut, dar m-a împins cineva. Vreau să călătoresc mult, iar o supraputere pe care aş vrea să o am e să fiu invizibilă. Să pot să fac prostii. ...să pot să fur chestii mici", declara artista. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro