FOTO / Cum arăta Irina Rimes acum 12 ani! Îţi "colora visele" sau nu?

+4 click pentru
galerie

FOTO / Cum arăta Irina Rimes acum 12 ani! Îţi "colora visele" sau nu? © Instagram

Irina Rimes este considerată drept una dintre cele mai bune voci de la noi din ţară, având un stil aparte. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu cum arăta Irinuca acum 12 ani!

Deşi este persoană publică, având mii de fani în întreaga ţara, Irina Rimes continuă să fie o prezenţă simplă, dând dovadă de o fineţe cum rar întâlneşti. Piesele pe care le scoate prind contur din  prima clipă când sunt ascultate, fiind clasată în topul celor mai buni artişti din clasamentele radiourilor de la noi din ţară.

De-a lungul timpului, Irina şi-a tot schimbat look-ul, trecând cu uşurinţă de la blond la brunet sau chiar la breton. Cât despre stilul vestimentar, vedeta adoptă de fiecare dată unul excentric, bucurând privirile tuturor.

Ei bine, nu putem spune asta despre Irinuca de acum 12 ani, care purta rochii până în gât, părul prins şi nu obişnuia prea mult să se macheze. Anii şi-au pus amprenta asupra cântăreţei, transformând-o într-o femeie de-a dreptul superbă, conştientă fiind de atuurile ei.

A ajuns pe masa de operaţii în noaptea dintre ani

Aşa cum se practică în fiecare an, revelionul reprezintă momentul în care mai mulţi artişti urcă pe scenă. Acelaşi lucru trebuia să-l facă şi Irina Rimes, însă, din cauza unor grave probleme de sănătate, artista a ajuns la spital, pe masa de operaţii.

Bruneta a scris un mesaj pe contul de Instagram, pentru a explica tuturor ce s-a întâmplat, dar şi ca să-şi ceară scuze că nu-şi poate onora evenimentele. "Regret că trebuie să anulez concertul din seara această. Publicul din Iași este foarte apropiat sufletului meu și îmi doream mult să pot cânta astăzi acolo, la trecerea dintre ani. Din păcate, a intervenit o problemă de sănătate ce mă obligă să rămân în spital în acest moment. Cu siguranță mă voi revanșa față de publicul din Iași și abia aștept următorul concert acolo, o să fie magic, vă promit!", a scris Irina Rimes.  
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro