FOTO / Jorge, mesaj sfâşietor, la 16 ani de la pierderea tatălui! "Unele răni se vindecă mai greu"

+3 click pentru
galerie

FOTO / Jorge, mesaj sfâşietor, la 16 ani de la pierderea tatălui! "Unele răni se vindecă mai greu" © Instagram

Jorge se numără printre cele mai bune voci masculine de la noi din ţară. Cu toate că în momentul de faţă se află în cea mai bună perioadă a vieţii lui, artistul nu poate trece peste pierderea suferită acum 16 ani, când tatăl lui a murit!

Jorge este considerat unul dintre cei mai buni artişti din România. Chiar dacă a ales să nu mai apară aşa mult pe micile ecrane, cântăreţul este mereu în atenţia presei şi a fanilor, scoţând hit după hit.

A ştiut dintotdeauna cum să îmbine viaţa de familie cu cea profesională, clasându-se printre vocile reprezentative din lumea muzicii româneşti, având o carieră de-a dreptul impresionantă. Viaţa nu a fost mereu roz şi l-a încercat dur pe Jorge, care, în anul 2004 şi-a pierdut tatăl.

Se spune că o dată cu trecerea timpului, rănile se vindecă, însă acest lucru nu este valabil şi pentru artistul nostru, care a postat pe contul de Instagram un mesaj care a provocat lacrimi pe chipul tuturor. Cântăreţul a adăugat o fotografie cu tatăl lui, iar în dreptul ei a scris: "Ultima mea poza cu tata. În 2004. Miss you everyday! ♥️
Unele răni se vindecă mai greu...dar se vindecă."
.

A fost timid cu fetele în liceu

Şi cum Jorge se numără şi printre cei mai râvniţi bărbaţi din ţară, artistul a recunoscut că, în liceu nu avea curajul pe care îl are acum. Era foarte timid şi ezita să se bage în seamă cu fetele. Abia după câţiva ani a prins curaj pentru a le aborda. 

"Nu eram, mă. N-am fost niciodată. Eram cuminte. Eram prea prost atunci, nu eram golan, adică nu îşi imagina că eram vre-un d-ăsta, vre-un Don Juan. eram la liceu.  Nu, nu. Să Ştii că eram foarte timid în liceu. Aveam mai multe (n.r. gagici). Nu eram aşa cum îşi imaginează lumea. În 99 eram prea fraier, să ştii, adică nu făceam mare lucru. Dădeam de carnet atunci, ştiu că asta îmi doream atunci. În anul 2000 mi-am luat carnetul, ceea ce pentru mine era cea mai mare realizare, îţi dai seama.", declara Jorge cu ceva timp în urmă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro