FOTO / Nici nu s-au despărțit bine că Bianca Drăgușanu deja îi face în ciudă lui Alex Bodi! S-a fotografiat aproape goală la fereastră, cu posteriorul la vedere

+3 click pentru
galerie

FOTO / Nici nu s-au despărțit bine că Bianca Drăgușanu deja îi face în ciudă lui Alex Bodi! S-a fotografiat aproape goală la fereastră, cu posteriorul la vedere © instagram

Pai dacă nici Bianca Drăgușanu nu știe cum să-l facă pe Alex Bodi să regrete că s-au despărțit, pai atunci cine? Blodina s-a fotografiat într-o ipostază pe care bărbații ar privi-o minute în șir, cu posteriorul la vedere și trupul provocator!

Încurcate mai sunt căile iubirii, însă iată că din nou au ajuns în punctul în care să-și spună ”Adio”. Da, da  despre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vorbim care se pare că s-au despărțit din nou, noi nu mai știm pentru a câta oară și probabil nici ei, însă sursele Spynews.ro au aflat că relația lor a luat sfârșit, iar motivele par să fie aceleași din trecut. 

Chiar și așa, Bianca știe cum să-l facă pe Alex Bodi să regrete ce a pierdut, are tehniciile ei, iar asta îi iese foarte bine și cu siguranță a făcut totul special că afaceristului să-i fie ciudă în aceste momente că s-au despărțit.

În urmă cu doar câteva ore, blondina a postat pe pagina sa o fotografie... de infract! S-a pozat la fereastra dormitorului său, însă nimic neobișnuit până atunci, însă cum s-a fotografiat este întrebarea de pe buzele tuturor? Vă spunem noi, bineînțeles!

Bianca Drăgușanu a ales să renunțe la haine pentru imaginea de pe Instagram și să se îmbrace într-un costum de baie minuscul, dar care să-i scoată în evidență tot ce are ea mai bun: posteriorul bombat, dar și sânii care nu sunt deloc la dimenisiuni mici. 

”Sunt gata pentru tot, mai ales pentru vara asta”, a scris Bianca Drăgușanu în dreptul fotografiei făcând referire că e pregătită cu un așa corp pentru vara care urmează să vină, însă cu siguranță motivul postării a fost altul față de cel descris! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro