FOTO / Nicolae Guță, ce ți-ai făcut la frunte? După ce și-a scris „Niculae” pe față, manelistul și-a făcut un alt tatuaj

+5 click pentru
galerie

FOTO / Nicolae Guță, ce ți-ai făcut la frunte? După ce și-a scris „Niculae” pe față, manelistul și-a făcut un alt tatuaj © Facebook.com

Nicolae Guță și-a surprins din nou fanii! Pe contul lui de Facebook, manelistul a postat o fotografie de-a dreptul amuzantă. Cântărețul și-a făcut un nou tatuaj pe frunte și a șocat pe toată lumea!

Face ce face și surprinde din nou! Nicolae Guță a postat pe contul lui de Facebook o fotografie care i-a lăsat mască pe fanii săi. După ce și-a tatuat greșit numele pe frunte și a scris „Niculae” în loc de Nicolae, manelistul Guță a simțit nevoia să mai adauge ceva. 

Nicolae Guță, din ce în ce mai excentric

Acesta și-a tatuat un întreg citat: „Iubirea vieții mele, Iubitul meu tată” este noul tatauj al lui Nicolae Guță, de pe frunte. 

Mai mult, internauții au observat că acesta mai are un tatuaj făcut recent, pe mâna dreaptă. nicolae Guță și-a tatuat în acel loc numele celui de-al 11-lea copil, Eden. 

Nicolae Guță a împlinit 52 de ani

Zilele trecute, în familia lui Nicolae Guță a fost mare, mare sărbătoare! Manelistul a împlinit 52 de ani și și-a serbat ziua în familie, alături de toți cei dragi lui. Nu și-a dorit cadouri, ci doar să-și petreacă timpul cu oamenii pe care îi iubește, căci știm cu toții cât este de greu să fii artist și cât de complicat este să stai alături de familie. 

Nicolae Guță a devenit tată pentru a 11-a oară, după ce iubita lui, Cristina, a adus pe lume un băiețel. Cei doi l-au botezat Eden pe micuț și acesta este mezinul familiei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro