FOTO / Pe Lino Golden îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care o cunosc pe mama artistului

+4 click pentru
galerie

FOTO / Pe Lino Golden îl ştie toată lumea, dar puţini sunt cei care o cunosc pe mama artistului © Instagram

Lino Golden a devenit unul dintre preferaţii adolescenţilor, piesele lui făcând mii de vizualizări. Pe lângă înfăţişarea de bad boy, "Băiatul lui Velea" îşi iubeşte foarte mult mama, iar puţini sunt cei care ştiu cum arată aceasta.

Radu Cârstea este numele real al lui Lino Golden, artistul care a intrat treptat, dar sigur în lumea muzicii, în prezent bucurându-se de un succes colosal. Artistul a crescut de mic sub aripa lui Alex Velea, care l-a îndrumat în carieră şi l-a ajutat să se dezvolte şi să devină cântăreţul cunoscut care este în prezent. Pe lângă voce, Lino cântă şi la pian, dar şi la violoncel, luând studii muzicale de la vârsta de 6 ani. 

Scoate hit după hit şi nu are de gând să se oprească. Tinerii sunt înnebuniţi după piese şi fredonează fiecare vers în parte la concertele artistului. Datorat fiind succesul şi încasările pe care artistul le-a avut, a fost intitulat "Regele trap-ului" din România. Cu toate că este tot timpul plecat în concerte, Lino nu uită de mama lui, pentru care nu ezită să-şi arate dragostea. Artistul nu postează prea multe fotografii cu cea care i-a dat viaţă, dar şi când o face, fanii rămân surprinşi de fiecare dată.

A slăbit 30 de kilograme în 3 luni

Puţini sunt cei care ştiu cum arăta Lino când era mai mic, artistul cântărind 100 de kilograme. Şi-a dorit dintotdeauna să arate bine şi şi-a pus ambiţia pentru a reuşi să ajungă la rezultatele dorite. Totodată, "Regele trap-ului" a dezvăluit şi secretul care a stat la baza dietei sale. "Dieta și sportul merg mână-n mână. Pentru cei care cred că să ții dietă este cositor, ei bine nu e așa. Poți să-ți faci salată, poți să-ți faci pui. În prima lună am slăbit 10 kilograme. Dimineața pot să-mi fac trei albușuri fierte lângă ceva brânză slabă, apoi mă duc la sală. După ce mă întorc de la sală beau o proteină, fac un piept de pui la grătar, salată și puțin orez. Seara nu prea mănânc. Eu 6 zile țin dietă și una este cheat day.", a declarat Lino Golden

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro