Rusoaica lui Bodi nu se lasă! Cuvinte dure la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Părerea acestei femei jalnice e la fel de mizerabilă ca ea”

Rusoaica lui Bodi nu se lasă! Cuvinte dure la adresa Biancăi Drăgușanu: ”Părerea acestei femei jalnice e la fel de mizerabilă ca ea” © Instagram

Noi dezvăluiri apar în scandalul momentului! Rusoiaca lui Bodi intervine. Ce cuvinte a adresat bruneta la adresa Biancăi Drăgușanu? Nimeni nu se aștepta la asta!

A fost o zi grea pentru Alex Bodi și Bianca Drăgușanu, după ce afaceristul a făcut dezvăluirile momentului, în exclusivitate la Antena Stars. Reacții după reacții, minciuni, adevăruri ascunse, ordine de plată, toate au ieșit la iveală după ce Bodi a decis să dea cărțile pe față și să facă lumină în situația care i-a stricat imaginea, potrivit spuselor lui! 

”După atâtea operații plastice încă mai este nesigură de ea”

Acum, noi detalii apar, însă nu din partea celor doi, ci din cea a rusoaicei. Pe contul de Instagram, la InstaStory, bruneta a răbufnit și a adus la adresa Biancăi mai multe jigniri. A făcut-o jalnică, stupidă și mizerabilă, semn că lucrurile nu se îndreaptă într-o direcție tocmai bună! 

”Aș vrea să clarific un singur lucru: părerea acestei femei jalnice e la fel de stupidă și mizerabilă ca și ea însăși. Îmi pare rău de ea și de gelozia ei. Nu are nici clasă, nici maniere. După atâtea operații plastice încă mai este nesigură de ea. Nu am ofensat-o prima și nu sunt motivul despărțirii lor, așa că nu înțeleg de unde apare toată răutatea asta. Jealous and pathetic clown”, a scris ea. 

De asemenea,Daria a mai precizat ca a fost calmă până în momentul de față, însă toate gurile rele și speculațiile la adresa ei au făcut-o să-și iasă din minți, considerând întreaga situație un circ. 

”Am fost calmă până la un moment, mulți îmi scriu despre asta și aș vrea să spun că nu doresc nicio parte în acest circ”, a completat ea. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro