Gabriela Cristea, despre cum a renunţat la fumat: "Ori te laşi, ori nu te laşi"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, despre cum a reuşit să se lase de fumat © captură video

În timpul unei discuţii cu doi concurenţi din platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi", Gabriela Cristea a mărturisit că a fumat în trecut, dar şi că o singură dată a vrut să se lase şi atunci s-a lăsat! Aplauzele au început să "curgă", iar moderatoarea este cu siguranţă un exemplu de voinţă pentru toată lumea. 

Pe lângă faptul că prezentatoarea consideră că preţul unui pachet de ţigări este prea "piperat", efectele pe termen lung sunt dezastruoase. Gabriela Cristea a dezvăluit în platoul emisiunii de la Antena Stars că totul e în mintea omului şi că dacă cineva îşi doreşte cu adevărat să se lase de fumat, o va face. În urmă cu 10 ani şi frumoasa moderatoare a trecut prin această experienţă. 

"Mă mai roagă câte un prieten să-i cumpăr un pachet de ţigări şi mă duc. Şi când îmi zic cât costă un pachet de ţigări, mă apucă groaza la casă. Şi zic <Doamne, dumnezeule... În halul ăsta?> O să zică lumea că sunt zgârcită, dar asta-i realitatea. Mi se par foarte scumpe şi practic dai banii ca să-i arzi. Mai bine cumpărăţi nişte chibrite sau fă un grătar şi pune doi mici şi eşti mai avantajat. Ca să nu mai zic pe termen lung ce nenorociri se întâmplă. Dar acum, fiecare cu treaba lui. Nu există treptat. Ori te laşi, ori nu te laşi. Şi nu există că nu poţi. E în mintea ta. Eu o singură dată în viaţa mea am vrut să mă las de fumat şi m-am lăsat. Şi am 10 ani de când nu fumez şi sunt foarte fericită", a mărturisit Gabriela Cristea în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". 

Frumoasa moderatoare de la Antena Stars a continuat spunând că organismul ei nu mai tolerează mirosul de ţigară, motiv pentru care nu se simte bine în locurile în care fumează. 

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro