Gabriela Cristea, sfat preţios pentru toate femeile care îşi caută jumătatea: "Noi suntem mai puternice"

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea, sfat pentru femei © captură video

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de la noi. Frumoasa brunetă de la Antena Stars le oferă ori de câte ori are ocazia sfaturi concurenţilor de la emisiunea "Te iubesc de nu te vezi". În ediţia de astăzi însă, moderatoarea a abordat un subiect mai sensibil legat de femeile care îl aşteaptă pe Făt-Frumos fără să facă nimic. 

Moderatoarea de la Antena Stars şi-a găsit sufletul pereche, alături de care are o minunăţie de fetiţă, iar familia Gabrielei Cristea şi a lui Tavi Clonda urmează în curând să se mărească. Însă, concurentele din platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" pare că nu au fost atât de norocoase, sau poate că fac ceva greşit. Gabriela Cristea le-a sfătuit pe concurente să pună piciorul în prag şi să nu mai fie indiferente, pentru că bărbaţii sunt deseori mai timizi. 

"Eu cred că pentru fiecare există un moment. Şi că îţi pot face curte 100 de bărbaţi, dar dacă nu e acela... n-ai ce face cu el (...) În momentul în care vreţi să vă faceţi remarcate şi să vină cineva pentru voi, trebuie să şi spuneţi <Vino, sunt dispusă, îmi doresc, vreau.. că na, poate ei n-au curaj!> Mai ales bărbaţii. Ei sunt mai timizi. Noi suntem mai puternice. Până la urmă, pentru fiecare vine şi momentul în care cineva îşi face curaj şi îşi calcă pe mândrie sau orgoliu şi face pasul pentru cel sau cea pe care îl consideră potrivit", a spus Gabriela Cristea în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". 

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro