Impresionant! Ce sumă cere Anda Adam pentru a cânta la o nuntă

+3 click pentru
galerie

Impresionant! Ce sumă cere Anda Adam pentru a cânta la o nuntă © Instagram

Anda Adam este fără doar şi poate una dintre cele mai bune voci din lumea muzicii. Şi cum talentul costă, nu o să vă vină să credeţi care este suma pe care blondina o cere pentru a cânta la o nuntă!

Anda Adam este iubită şi apreciată de toată lumea, făcând furori de fiecare dată cu apariţiile ei incendiare. Vocea şi talentul sunt doar două dintre calităţile care au ajutat-o să devină artista consacrată care este în prezent.

Se bucură de o viaţă ca-n filme, fiind o mămică şi o soţie împlinită. Nu duce lipsă nici de evenimente, agenda fiind plină de concerte sau de ce nu, şi de nunţi. Ei bine, dacă tot am deschis acest capitol, ne-am gândit să vă spunem cât cere artista pentru a cânta la o nuntă.

Nu mai puţin de 2.500 de euro, este suma pe care Anda Adam o cere pentru a-şi face prezenţa în cadrul unui eveniment, cum ar fi o nuntă sau de ce nu, botez. Blondina este de multă vreme în lumea muzicii, iar după câte bine ştim, talentul costă întotdeauna.

Primele declaraţii după ce şi-a operat nasul

Anda Adam şi-a dorit dintotdeauna să-şi facă rinoplastie, conform spuselor ei, atunci când îşi făcea poze, vedeta stătea dintr-un profil anume, pentru a nu-şi scoate la vedere imperfecţiunile. Totodată, pe lângă dorinţa arzătoare pe care a avut-o de-a lungul timpului, blondina a avut de gând să-şi corecteze şi deviaţia de sept.

„Îmi doream de mulţi ani o operaţie la nas, care, ştiu că voi veţi spune că era perfect, dar nu e chiar aşa. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga! Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie!”, scria Anda Adam pe contul de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro