Informaţii exclusive! 40.000 de euro, în 4 zile! Atât vor cheltui Tristan, iubitul Biancăi, şi fratele lui, Cobra Tate!

+3 click pentru
galerie

Se anunţă un weekend incendiar în familia iubitului Biancăi Drăguşanu! Duminică, pe 15 iulie, Tristan Tate îşi aniversează ziua de naştere, dar petrecerea începe de joi seară şi ţine până luni dimineaţă. Patru zile vor sărbători aceştia alături de apropiaţii lor. 

Să vă spunem şi cât vor cheltui? Vă spunem! E vorba de o sumă de aproximativ 40 000 de euro! Tristan Tate îşi va sărbători ziua cu mare fast, aşa cum trăieşte zilnic, căci luxul face parte din rutina lui, dar şi a fratelui său, Cobra Tate. Aşa cum ne-au obişnuit, Tristan şi Cobra Tate vor avea parte de petreceri cum rar avem ocazia să vedem în România!

Citeşte şi - Declaraţii în exclusivitate. Tristan Tate a vorbit despre despărţire dintre el şi Bianca Drăguşanu

Startul va avea loc într-un club de fiţe din Bucureşti, din parcul Herăstrău, însă nu vor sta doar acolo. Pentru următoarele zile, Tristan şi Cobra Tate au ales locuri şi mai exclusiviste. Spre exemplu, sâmbătă vor ieşi într-un club aflat la câţiva metri de casa Biancăi Drăguşanu! 

Cobra Tate, fratele iubitului Biancăi Drăguşanu, i-a făcut un cadou extrem de scump lui Tristan, în avans. Fostul luptător de kickboxing a primit un Bentley în valoare de 185 000 de euro. Când vine vorba de frate, cine se mai uită la bani? Foarte încântat de cadoul primit, Tristan Tate s-a şi fotografiat la volanul bolidului. 

Citeşte şi - Fratele lui Tristan Tate, aroganța supremă: "În București stau cu prietenii mei mafioți"

Cobra Tate este şi el, ca fratele lui, dornic să le arate tuturor felul în care îşi trăieşte viaţa, fiind foarte activ pe reţelele de socializare, pe @cobratate, acolo unde postează des fotografii cu viaţa de lux pe care o duce atât el, cât şi Tristan Tate, iubitul Biancăi Drăguşanu. 

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro