Margherita de la Clejani, primele declarații după ce s-a anunțat că are probleme cu inima. ”Sunt într-o stare de beatitudine”

+3 click pentru
galerie

Margherita de la Clejani, primele declarații după ce s-a anunțat că are probleme cu inima. ”Sunt într-o stare de beatitudine” © arhiva

După ce s-a anunțat că Margherita de la Clejani suferă de probleme grave de sănătate, bruneta a spus în mod public care este, de fapt, starea sa în acest moment. Se pare că aceasta este bine și chiar mai fericită ca niciodată. 

Dan Captaos, prezentatorul emisiunii ”Xtra Night Show” a anunțat în urmă cu două zile, în cadrul emisiunii de la Antena 1, că ar fi trebuit să o aibă ca invitată pe Margherita, însă aceasta nu a mai putut ajunge din cauza unor probleme de sănătate grave ce nu i-au mai permis acest lucru. Prezenatorul a mărturisit că bruneta are afecțiuni la inimă, însă fiica Vioricăi și a lui Ioniță neagă afirmațiile. 

Într-o intervenție pentru Antena Stars, Margherita de la Clejani afirmă că nu are nicio problemă de sănătate, ci din contră, chiar se simte foarte bine și are la activ foarte multe proiecte pe care urmează să le facă în perioada imediat următoare.

”Sunt foarte bine, sunt sănătoasă, plină de entuziasm și am foarte multe proiecte pentru prezent. Chiar sunt foarte bine, pot să spun că sunt chiar Wow, într-o stare de beatitudine.”, a ținut să precizeze tânăra artistă. 

Câte operații are Margherita de la Clejani

 Margherita a trecut prin mai multe intervenții estetice, ca să arate așa cum arată în prezent. Vorbim aici despre implantul la sâni, acid hialuronic și botox, la nivelul feței și al corpului, o operație estetică la nas și injecții în pomeți și buze.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro