Medicii nu vor să mai intervină! Daniela Crudu, dependentă de operaţiile estetice

+4 click pentru
galerie

Medicii nu vor să mai intervină! Daniela Crudu, dependentă de operaţiile estetice © Instagram

De-a lungul anilor, Daniela Crudu a trecut prin mai multe schimbări, fiind adepta operaţiilor estetice! Cu toate acestea, medicii nu vor să mai intervină asupra corpului vedetei!

Daniela Crudu este una dintre cele mai excentrice apariţii tv, fiind una dintre vedetele de top de la noi. În ultimii ani, focoasa brunetă s-a tot transformat, făcându-şi o mulţime de intervenţii chirurgicale. Puţini sunt cei care ştiu că la început, înainte să apară în showbiz, vedeta era blondă şi fără silicoane.

S-a operat la nas, guşă, bărbie şi şi-a pus silicoane! Cu toate acestea, Cruduţa nu are de gând să se oprească. În fiecare lună îşi bagă în buze acid hialuronic. De asemenea, nu uită de pungile de sub ochi şi de sprâncene.

Problema ei cea mai mare este opinia medicilor! Acum trei ani, Daniela le-a cerut esteticienilor să-i scoată grăsimea de pe abdomen. Deşi asta a fost una dintre cele mai mari dorinţe ale ei, specialiştii au refuzat-o categoric! Bruneta a devenit obsedată de silueta ei în momentul în care a fost criticată pentru kilogramele în plus.

„Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii… la sâni, au toate fetele., declara Daniela Crudu cu ceva timp în urmă, în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro