Unde își caută Mirabela Dauer sprijin, după problemele serioase de sănătate. Artista a plecat departe de țară

+3 click pentru
galerie

Unde își caută Mirabela Dauer sprijin, după problemele serioase de sănătate. Artista a plecat departe de țară © Instagram

A fost greu încercată de viață, mai ales în ultimii doi ani. După ce a trecut printr-o grea operație, Mirabela Dauer a renăscut și caută să evite, cu orice preț, repetarea acelui greu episod.

Pentru Mirabela Dauer, credința este foarte importantă. Acest lucru reiese și din alegerea celei mai recente destinații a artistei.

Cântăreața a plecat departe de țară, în Ierusalim, Israel. Acolo, a vizitat și unul dintre numeroasele lăcașe de cult, unde a fost să se închine și să se roage pentru tot ce are nevoie.

Și, așa cum declarase chiar Mirabela Dauer zilele trecute, aceste lucruri sunt, cel mai probabil, sănătatea și linișstea.

Reacţia Mirabelei Dauer în scandalul medicului cu opt clase

Mirabela Dauer a comentat diverse subiecte de actualitate, printre care și halucinantul caz al presupusului medic care nu are studii dar a avunt şansa să opereze. „Nu se poate aşa ceva! Am auzit că nu ştia nici să îşi pună mănuşile, era ajutat de asistentă,” a declarat Mirabela Dauer.

Cântăreaţa consideră că este de-a dreptul incredibil că presupusul medic ar fi operat fără licenţă, nu doar la noi în ţară.

„Am auzit că a lucrat la cele mai tari clinici (...) Nu-mi vine a crede că a fost lăsat cu bisturiul în mână (...) Eu cred că sunt cel puţin două clinici care ştiu ce se petrece acolo şi nu ştiu cum a pătruns!”, a continuat Mirabela Dauer.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro