Motivul pentru care Adrian Minune s-a retras din viaţa publică: "Am plătit scump pentru faimă"

Adrian Minune © captura video

Adrian Minune este un artist iubit, iar recent un filmuleţ cu el a ajuns viral. Artistul a primit 10 lei în timpul unei petreceri, dar replica sa a fost pe măsură. În emisiunea "Xtra Night Show", el a lămurit ce s-a întâmplat în seara respectivă, dar a vorbit şi despre viaţa de dincolo de scenă.

Adrian Minune a declarat că în timpul carierei sale a trecut prin multe experienţe, dar a învăţat să îşi stăpânească furia şi să meargă mai departe.

"Băiatul care a venit să-mi de bacşiş aveam un teanc de multe milioane în mână şi la mijloc avea o bancnotă de 10 lei. Nu m-a înjosit, dar nu a fost frumos gestul pe care l-a făcut. Şi eu i-am răspuns pe măsură. Mă amuză lucrurile astea. În cei 30 de ani de meserie mi s-au întâmplat multe chestii jenante, dar indiferent ce se întâmplă trebuie să mergi înainte. Familia este cea mai importantă pentru mine. Ştiu să îmi stăpânesc furia." a declarat Adrian Minune.

Artistul s-a retras din viaţa publică în ultima perioadă şi afirmă că preţul celebrităţii a fost unul mare pentru el. 

"Am plătit scump pentru faimă, zile din sănătatea mea. Dumnezeu mă ţine, cel mai mare duşman al meu e aerul condiţionat. Ştiu ce face fiecare copil în parte, unde e şi ce face. E inuman să nu dormi aşa de mult timp şi să rezişti." a declarat Adrian Minune.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro