Prietenie mare între Bianca Drăguşanu şi fosta lui Alex Bodi. Cele două sunt de nedespărţit

+3 click pentru
galerie

Prietenie mare între Bianca Drăguşanu şi fosta lui Alex Bodi. Cele două sunt de nedespărţit © Instagram

Prietenie mare între Bianca Drăguşanu şi Raluca, fosta lui Alex Bodi. Cele două femei din viaţa afaceristului sunt de nedespărţit.

Deşi Bianca Drăguşanu a recunoscut de fiecare dată că este geloasă şi că nu îi place ca în viaţa bărbatului ei mai fie vreo femeie, ei bine, nu acesta este cazul şi în ceea ce priveşte relaţia cu Raluca, mama uneia dintre cele două fetiţe ale lui Alex Bodi.

Actuala soţie a lui Alex Bodi şi fosta parteneră a sa sunt ca două surori şi se înţeleg cum nu se poate mai bine. Ce-i drept, Bianca Drăguşanu a legat încă de la început o relaţie furmoasă de prietenie cu Raluca, conştientă fiind de faptul că Alex Bodi va fi unit mereu de aceasta datorită fetiţei pe care o au împreună.

Astfel, de fiecare dată când micuţa şi mama ei vin în România, cele două sunt tratatate ca nişte prinţese de Bianca Drăguşanu. În plus, pentru a se lăuda tuturor cu relaţia frumoasă pe care o are cu fosta bărbatului ei, Bianca Drăguşanu nu se sfieşte să posteze fotografii şi filmuleţe cu Raluca pe Instagram. Acelaşi lucru îl face şi fosta parteneră a lui Alex Bodi.

În plus, cele două nu se mai opresc din declaraţiile de dragoste pe care şi le fac. De asemenea, o relaţie deosebită o are Bianca Drăguşanu şi cu fetiţa soţului ei, care, de altfel, este un copil extrem de frumos şi educat.

Şi cum zilele acestea Raluca şi fiica sa sunt în vizită în Bucureşti, Bianca Drăguşanu a încercat să le facă toate poftele, pentru ca cele două să se simtă bine. Ba chiar le-a dus şi la atelierul ei de haine, acolo unde Raluca a probat o rochie de mireasă, spre bucuria fetiţei sale. Ce să mai, ne bucurăm să le vedem atât de fericite, mai ales că împlinirea cea mai mare o trăieşte chiar Alex Bodi, care se bucură de atenţia primită din partea celor mai importante femei din viaţa sa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro