Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce am aflat că afaceristul are o nouă cucerire! Ce a apărut pe contul de socializare. ”Un singur lucru e mai presus de orice”

+3 click pentru
galerie

Prima reacție a lui Alex Bodi, după ce am aflat că afaceristul are o nouă cucerire! Ce a apărut pe contul de socializare. ”Un singur lucru e mai presus de orice” © instagram

Încă de la primele ore ale dimineții, Spynews.ro v-a prezentat în exclusivitate bomba momentului. La trei zile de la despărțire de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi nu mai e singur, ci are alături o tânără extrem de sexy. În urmă cu puțin timp, Bodi a venit și cu ”reacția” sa, într-o imagine publicată pe pagina de socializare. 

Nici nu știm ce să mai credem în relația lui Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu, însă credeți-ne pe cuvânt că am aflat ce face Alex Bodi la doar trei zile de la despărțirea de blondină. Încă de la primele ore ale zilei, Spynews.ro v-a prezentat în exclusivitate faptul că Bianca e deja istorie pentru afacerist, și deși a trecut puțin timp de când și-au spus ”adio”, bărbatul are în prejma sa o nouă cucerire, o brunetă la fel de sexy precum Bianca. 

Se pare că acesta joacă dur, însă iată că vine și cu prima reacție după ce tânăra Cassandra s-a dat de gol pe paginile de socializare, acolo unde se afla în locațiile pe care Alex Bodi le știe cel mai bine. 

În urmă cu puțin timp, afaceristul a publicat pe pagina sa de socializare o imagine alături de bunica sa, și parcă încercând să infirme faptul că are o nouă bombă în viața lui, Alex Bodi a scris un mesaj emoționant în dreptul imaginii:

”Pentru mine un singur lucru e mai presus de orice: familia!!!te iubesc bunicuța mea dragă!!”, a scris Alex Bodi pe Instagram! 

Nu știm ce va spune Bianca Drăgușanu despre bruneta lui Bodi, însă știm că și ea încearcă să-i facă în ciudă, iar în urmă cu o seara a postat pe pagina sa de socializare o fotografie aproape goală prin care își arată trupul perfect, parcă încercând să-l facă pe bărbat să regrete ce a pierdut. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro