Primele declaraţii ale lui Mario Iorgulescu. Avocaţii au transmis punctul de vedere al familiei

+2 click pentru
galerie

Primele declaraţii ale lui Mario Iorgulescu. Avocaţii au transmis punctul de vedere al familiei

Familia lui Mario Iorgulescu a oferit primele declaraţii, prin intermediul unui comunicat de presă transmis de către avocaţii acestora.

În luna septembrie a anului 2019, o tragedie cumplită învăluia familia Iorgulescu, după ce Mario, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal a pierdut controlul volanului. În urma accidentului, a rezultat decesul şoferului aflat la volanul maşinii în care Mario Iorgulescu a intrat. "În jurul orei 03.00, conducătorul unui autovehicul în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Șos. Chitilei dinspre DNCB către Pod Constanța, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus din sens opus de un bărbat în vârstă de 24 ani. În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părții carosabile, iar primul dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Din accident, a rezultat decesul conducătorului aflat în al doilea auto, după manevre de resuscitare și rănirea gravă a celuilalt conducător auto, care a fost transportat la Spitalul Elias, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.", declarau poliţiştii la acea vreme.

La mai bine de 5 luni de la nefericitul eveniment, au apărut primele comunicate de presă ale familiei tânărului, conform cărora Mario Iorgulescu se află în continuare internat, urmând un tratament specific. Familia este cea care cere cooperare cu autorităţile statului român, dată fiind situaţia dificlă în care se află. 

În ceea ce priveşte dosarul penal deschis în urma accidentului pe care Mario Iorgulescu l-a provocat, procedurile sunt în plină derulare. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro