Veşti noi despre starea lui Mario Iorgulescu, la patru luni după ce a omorât un om. Familia a făcut anunţul oficial!

Veşti noi despre starea lui Mario Iorgulescu, la patru luni după ce a omorât un om. Familia a făcut anunţul oficial! © Arhivă

Veşti noi despre Mario Iorgulescu, la patru luni de când a ucis un om din cauza inconştienţei la volan. Fiul lui Gino Iorgulescu se află în continuare internat într-un spital din Italia.

Cel care a făcut aceste precizări este chiar avocatul familiei, care a ţinut să transmită într-un comunicat de presă că, de fapt, Mario Iorgulescu este internat într-un spital de stat şi nu într-unul privat aşa cum se aflase până acum.

În plus, avocatul familiei a ţinut să repcizeze că oamenii legii, care se ocupă de acest caz, sunt informaţi cu privire la starea medicală a acestuia.

În plus, avocatul familiei a a comunicat faptul că transferul lui Mario Iorgulesacu în Italia a fost impus de problemele sale de sănătate şi nu din alte motive, iar ancheta se desfăşoară potrivit prevederilor legale. De asemenea, avocatul a menţionat faptul că familia se află în strânsă legătură cu autorităţile din România, care sunt informate mereu cu privire la felul în care evoluează starea de sănătate a lui Mario Iorgulescu.

''În condiţiile dificile date, familia a manifestat deplina cooperare posibilă cu autorităţile statului român. Având în vedere caracterul nepublic al procedurilor judiciare, nu putem oferi alte detalii în legătura cu dosarul penal aflat în curs, însă insistăm asupra împrejurării că procedurile se derulează normal, fiind eminamente şi exclusiv rolul organelor judiciare şi al persoanelor direct implicate să facă aprecieri asupra acestora'', a spus avocatul lui Mario Iorgulescu, potrivit Adevarul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro