Răsturnare de situație! Ce se întâmplă cu femeia care i-a adus Furadan Mădălinei Manole, la 7 ani de la moartea artistei

+3 click pentru
galerie

Mădălina Manole © Arhivă

În urmă cu șapte ani, moartea Mădălinei Manole zguduia România. De atunci și până acum, au existat fel și fel de teorii, cea oficială fiind despre sinuciderea artistei cu substanța Furadan. Atunci, femeia care i l-a furnizat era anchetată de polițiști, dar ce se întâmplă cu ea acum?

Conform informațiilor din presă, Berta, femeia care i-a oferit substanța Mădălinei Manole, fără să știe ce avea de gând cu aceasta, a ajuns colegă cu polițiștii. Se pare că aceasta s-a înscris într-un sindicat care reprezintă interesele polițiștilor din România.

De ani de zile, Berta lucrează la Administrația Financiară, pe post de inspector. La mijlocul anului 2018, femeia a câștigat un proces pentru recalcularea salariului de bază.

Berta era bună prietenă cu Mădălina Manole, căreia i-a procurat Furadanul în noaptea fatidică a morții artistei. În urma anchetei, a fost descoperit că Mădălina Manole o rugase pe Berta să procure substanța de pe internet.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro