Secretele care nu trebuiau să iasă la iveală! Ce făceau Alex Velea, Connect-R şi Pepe pentru a obţine bani

+4 click pentru
galerie

Secretele care nu trebuiau să iasă la iveală! Ce făceau Alex Velea, Connect-R şi Pepe pentru a obţine bani © Instagram

Alex Velea, Connect-R şi Pepe se numără printre cei mai iubiţi artişti de la noi din ţară! Începutul este întotdeauna mai greu, aşa că cei 3 s-au luptat mult cu neajunsurile, până au reuşit să devină artiştii consacraţi care se bucură astăzi de un succes colosal!

Connect-R, Alex Velea şi Pepe se bucură acum de un succes colosal, fiind printre cei mai apreciaţi artişti. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ştiu cât au tras pentru a ajunge la nivelul la care sunt astăzi.

Pepe sau Ionuţ Nicolae Pascu, pe numele lui, este în prezent deţinătorul unei vile şi al unei maşini de ultimă generaţie. Artistul nu a uitat niciodată de unde a plecat şi mereu a fost sincer atunci când a venit vorba de neajunsurile copilăriei.

Latino lover-ul a muncit încă din adolescenţă. Era vânzător la Piaţa Moghioroş din Capitală şi convingea lumea să cumpere cafea, ceai şi sendvişuri. Puţini sunt cei care ştiu că părinţii lui au avut un fast-food în zona respectivă.

Nici viaţa lui lui Connect-R nu a fost prea uşoară, Mister Rappin’on a crescut într-o familie modestă, cu multe lipsuri. În copilărie, părinţii se descurcau foarte greu, uneori folosindu-se şi de alocaţia pe care artistul o primea.

Prima meserie a fost de tinichigiu, mai apoi luând-o pe drumul muzicii şi devenind inginer de sunet la un studio.

Vindea haine la metrou 

Destinul i-a jucat multe feste lui Alex Velea. În prezent este un bărbat realizat, având o familie impresionantă şi o carieră lăudaubilă. Ei bine, nu multă lume ştie că, în adolescenţă, pentru a-şi ajuta părinţii, Velea vindea haine la metrou, doar doar să câştige un ban.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro