Secretul Oanei Zăvoranu. Ce ascunde sexy bruneta în casă: "300 de metri de..."

+3 click pentru
galerie

Secretul Oanei Zăvoranu. Ce ascunde sexy bruneta în casă: "300 de metri de..." © Instagram

La 46 de ani, Oana Zăvoranu este una dintre cele mai apreciate şi asumate prezenţe feminine din showbiz-ul autohton. Pune întotdeauna punctul pe i, iar luxul în care trăieşte nu reprezintă un secret pentru nimeni. Însă, a ţinut departe de ochii şi urechile lumii, pentru mult timp, un detaliu. Vă spunem noi despre ce e vorba!

Oana Zăvoranu reprezintă pentru mulţi un model în ceea ce priveşte stilul vestimentar şi modul de viaţă. Confortul e pe primul loc! Printre realizările cu care se mândreşte se numără şi casa, care nu e doar o locuinţă pentru ea, ci propria creaţie. 

Sexy bruneta a mărturisit în urmă cu ceva timp pe reţelele de socializare că design-ul clasei a fost conceput exclusiv de ea. Şi la ce vedem în imaginile pe care le postează pe reţelele de socializare, nu putem decât să spunem că a făcut cele mai bune alegeri. 

Oana Zăvoranu se laudă cu o casă superbă, "tapetată" de oglinzi. Diva ascunde în locuinţă mobilă cât să umple nu mai puţin de 300 de metri! 

Orice a făcut, Oana Zăvoranu a făcut... autentic! Bruneta a atras atenţia asupra faptului că: „mereu casele mele au fost făcute în proporție de 100% după ideile mele, fără vreo firmă de design de interior”.

Şi cum mesajele tăioase sunt "la ele acasă" pe contul Oanei Zăvoranu, nici când a vorbit de casă n-a uitat de "vedetele" care apelează doar la profesionişti pentru amenajarea locuinţelor. 

”Azi, dacă cumpără trei fotolii, un `șifoner`, o veioză și o măsuță, apelează urgent, dragă, la interior designer, pentru că neuronii lor nu pot `să diluească` cu atâta mobilă”, a scris Oana Zăvoranu la acea vreme. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro