Soţul Andreei Bălan, dezamăgit de personalul medical din Mauritius! "Am cerut un termometru la ora 4 şi am primit “ciuciu” la ora 6"

+4 click pentru
galerie

Soţul Andreei Bălan, dezamăgit de personalul medical din Mauritius! "Am cerut un termometru la ora 4 şi am primit “ciuciu” la ora 6." © Instagram

Momente de cumpănă pentru Andreea Bălan şi George Burcea, după ce au fost nevoiţi să-şi întrerupă vacanţa din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut Clara, fiica cea mică a celor doi. Au fost nevoiţi să meargă la primul spital, însă au rămas profund dezamăgiţi de felul în care au fost trataţi.

În urmă cu câteva zile, Andreea Bălan a plecat împreună cu familia în Mauritius, pentru a-şi petrece vacanţa mult visată. Anul care tocmai s-a încheiat nu a fost unul uşor pentru artistă, deoarece a avut mai multe probleme de sănătate. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu Clara, fetiţa cea mică, având probleme cu respiraţia.

Deşi totul intrase pe un făgaş normal, Andreea Bălan a fost nevoită să păşească din nou pe treptele spitatului, de această dată, fix în Mauritius. Micuţa Clara a avut din nou probleme de sănătate şi a avut stări de vomă. În cele din urmă, medicii au diagnosticat-o pe cea mică cu enterocolită.

Cu toate că au rezolvat problema micuţei, Andreea şi George au fost foarte dezamăgiţi de felul în care cadrele medicale s-au comportat. Actorul a scris un mesaj pe contul său de Facebook, povestind exact ceea ce s-a întâmplat. Se pare că asistentele nu le-au acordat prea multă atenţie, ba chiar au plecat din tură fără să-i ajute. "Stam 2 sãptãmâni in vacanta si ca sã nu ne plictisim, am fãcut o vizita “fulger” de 24 h la un spital local...Am cerut apã fiartã la 1 dimineata si mi-au adus la 4. Mi-au spus ca se stricase fierbãtorul.

La acelasi spital am cerut un termometru la ora 4 si am primit “ciuciu” la ora 6. Asistenta a plecat din tura si a uitat sa transmita mai departe... Dupã faza aceasta, aglomeratia de la Floreasca e pãcãlici. Un lucru frumos la acest spital era faptul cã din ocean intrai direct in sala domnului urolog. Probabil aveau contract cu marinarii care isi faceau de cap in port.", a scris George pe contul de Facebook.

"Andreea mi-a spus că mergem în vacanţă, dar de fapt am venit să-i fac 1 milion de poze"

Trecând peste problemele pe care le-au întâmpinat, George şi-a păstrat umorul şi a scris câteva peripeţii din zilele deja petrecute în Mauritius. "Andreea mi-a spus cã mergem in vacanta, dar de fapt am venit sa-i fac 1 milion de poze. M-a pãcãlit si de data asta. Pentru urmatoarea vacanta ii cumpar un Nokia 3310. N-am facut baie in ocean pentru ca imi e frica sa nu ma ia valu”. Ma lupt cu o sticla de vin de 4 zile. Cred ca o sa-mi ramana si pentru ziua mea. Daca doriti sa va aduc ceva de aici, va dau ibanul in privat. Asa fac si eu bani de film.", a continuat actorul.

Andreea şi George au o familie foarte frumoasă şi nu ezită să-şi arate dragostea pe care o poartă unul altuia. În încheierea mesajului, actorul a scris un rând care a emoţionat pe toată lumea: "Totusi, vacanta asta este foarte frumoasa pentru ca suntem toti 4 - 24/24 si pentru ca avem bufet suedez ❤️🍼😘" .

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro