A fost bătut şi jefuit, dar nu se lasă până nu i se face dreptate! Stephan Pelger pleacă, din nou, la Cannes

+3 click pentru
galerie

A fost bătut şi jefuit, dar nu se lasă până nu i se face dreptate! Stephan Pelger pleacă, din nou, la Cannes © captură video

Stephan Pelger a fost bătut cu bestialitate, jefuit şi răpit de două femei pe când se afla într-o vacanţă la Cannes. Astăzi, el a fost surprins de reporterii Antena Stars, chiar la aeroport, pentru că se pregăteşte pentru a doua înfăţişare! Designerul pleacă astăzi, din nou, la Cannes.

Stephan Pelger duce o luptă şi nu se lasă până nu iese învingător! Designerul îşi va petrece aproape o săptămână la Cannes, acolo unde, mâine dimineaţă va avea loc cea de-a doua înfăţişare. De data aceasta însă, Stephan Pelger va da nas în nas cu femeile care i-au făcut atât de mult rău. 

"Trebuie să mergem înainte. Drumul la Cannes este un drum foarte greu în momentul de faţă, dar trebuie mers, trebuie făcută justiţie. Este a doua înfăţişare deja. Mă plimb Bucureşti-Cannes, de parcă ar fi a doua casă. M-am echipat cu haine, o să stau aproape o săptămână pentru că nu ştiu exact cât o să dureze înfăţişarea, câte întâlniri vor fi cu judecătorii... O să se judece la Curtea Supremă. O să vină avocaţii mei din Franţa, presă internaţională. O să fie un tam-tam destul de mare, ţinând cont că a fost totuşi o tentativă de omor, jefuire... Şi traumele pe care le-am trăit. Nu vreau să las chestia asta aşa pentru că dreptate trebuie făcută.", a mărturisit Stephan Pelger pentru Antena Stars.

Are în continuare coşmaruri şi nu va putea uita vreodată răul pe care i l-au produs cele două femei. Însă, trebuie să fie puternic, pentru că e un drum lung. Stephan Pelger a precizat că are încredere în instanţă, că are încredere că se va face, în sfârşit, dreptate şi pentru el.

Cum un rău nu vine niciodată singur, Stephan Pelger va trebui să se întoarcă repede de la Cannes, pentru a-şi interna părinţii în spital. 

"Am coşmaruri, le văd şi nu aş fi vrut să le mai văd niciodată în viaţa mea, dar acestea sunt legile. Dacă vrem să câştigăm şi să mergem înainte, s-ar putea să nu fie ultima înfăţişare. S-ar putea să mai fie câteva înfăţişări până la Tribunalul din Bruxelles, la Drepturile Omului. E un drum lung, plus că după ce mă întorc, stau două ore şi trebuie să mă duc la ai mei să îi internez în spital. Tata a făcut atac cerebral şi mama a căzut pe scări şi şi-a fisurat coloana vertebrală.", a mai spus Stephan Pelger.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro