SUPEREXCLUSIVITATE! Menajera lui Răzvan Ciobanu, declaraţii cutremurătoare. Ce se întâmpla în casa şi viaţa lui: "Stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine"

+2 click pentru
galerie

SUPEREXCLUSIVITATE! Menajera lui Răzvan Ciobanu, declaraţii cutremurătoare. Ce se întâmpla în casa şi viaţa lui: "Stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine" © spynews.ro

Avem singurele declaraţii ale menajerei lui Răzvan Ciobanu! În exclusivitate pentru Antena Stars, aceasta a vorbit pe larg despre regretatul designer şi despre ce se întâmpla în casa lui. 

Menajera lui Răzvan Ciobanu susţine că nu avea bani să plătească tot timpul curăţenia făcută de echipa ei, însă întotdeauna se descurca şi, deşi întârzia, făcea plata. Inclusiv de pe patul de spital, cu capul plecat de ruşine, Răzvan Ciobanu i-a cerut scuze menajerei pentru întârziere şi i-a dat banii. 

Mai mult decât atât, menajera a făcut declaraţii cutremurătoare şi despre droguri. Susţine că de mai multe ori a găsit prin casă, iar Răzvan Ciobanu se agita când nu mai găsea "pipeta" mutată de ea, dar se liniştea când îi spunea unde este şi revenea cu o altă stare. 

"Am început să lucrăm cu el anul trecut. Mergeam şi făceam curăţenie la el în apartament, dar şi la atelier. Ştiu că voia sa închirieze un alt apartament, ca să se mute. Spunea că nu mai vrea să stea acolo unde a stat cu iubitul, pentru că locul ăla îi trezea prea multe amintiri. Avea probleme cu banii şi nu ne plătea tot timpul. M-am dus la el când era operat şi mi-a dat banii pe care mi-i datora. Nu pot să uit privirea lui, stătea cu capul plecat şi mi-a spus că îi e ruşine că nu a avut bani să mă plătească. Ştiu că se droga şi se agita mereu când găseam în casă o pipetă şi o mutam din locul în care o lăsa el.  Când îi spuneam unde e, se liniştea. O lua, dispărea şi apoi venea cu o altă stare", a spus menajera lui Răzvan Ciobanu în exclusivitate pentru Antena Stars.

CITEŞTE ŞI: Răzvan Ciobanu nu avea ce să mănânce uneori: "Ni se făcea milă de el"

Menajera lui Răzvan Ciobanu a povestit cum se droga acesta: "Picioarele vedeam că se împleticeau"


Menajera lui Răzvan Ciobanu a povestit cum se droga regretatul designer, fapt de care îşi dădea seama atunci când vedea că are cu totul o altă stare. În exclusivitate pentru Antena Stars, femeia care a mers în casa lui timp de nouă luni anul trecut, a declarat că ştia căs e droga, însă nu devenea violent. 

Menajera lui Răzvan Ciobanu a declarat că acesta avea o pipetă şi mereu o întreba de ea, pentru că o muta atunci când făcea curat. O lua dispărea, iar când revenea avea cu totul o altă stare şi, susţine ea, sufla mereu nasul.

CITEŞTE ŞI: Femeia care a stat timp de nouă luni, zi de zi, cu Răzvan Ciobanu, dezvăluiri şoc! Unde voia să se mute regretatul designer

"Era o pipetă pe care o puneam în altă parte, era disperat că nu găsea acea pipetă. Mă întreba unde e. Nu ştiu ce făcea cu ea, dar ştiu că se droga, nu ştiu ce punea, dintr-o dată îşi schimba starea. Sufla foarte tare nasul şi îmi dădeam seama imediat. Nu era violent, chiar dacă se droga, absolut deloc. Vorbea la fel. Picioarele vedeam că se împleticeau", a spus menajera lui Răzvan Ciobanu. 

 

 

 

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro