Tatăl Andreei Bălan, primele declaraţii despre relaţia pe care o are acum cu artista: "Mă bucur enorm pentru fata mea"

+3 click pentru
galerie

Tatăl Andreei Bălan, primele declaraţii despre relaţia pe care o are acum cu artista: "Mă bucur enorm pentru fata mea" © spynews.ro

De-a lungul timpului, relaţia Andreei Bălan cu tatăl ei, Săndel Bălan, a fost un subiect controversat în lumea mondenă. Se pare că cei doi au îngropat securea războiului de ceva timp şi la nunta de duminică a Andreei Bălan şi George Burcea, socrul mic a fost în culmea fericirii.

Printre invitaţii de seamă la nunta Andreei Bălan şi George Burcea s-a numărat şi tatăl artistei, Săndel Bălan. Cu câteva zile înainte de eveniment, solista a explicat că se înţelege bine cu tatăl ei şi că nu avea cum să lipsească de la un moment atât de important. 

Într-adevăr, la nuntă, Săndel Bălan a întâmpinat-o chiar la intrarea în biserică. Cu emoţii şi sufletul plin de bucurie şi iubire, tatăl Andreei Bălan a mărturisit că se bucură foarte mult pentru artistă şi că s-a pregătit aşa cum a ştiut el mai bine pentru acest eveniment. 

Săndel Bălan şi-a achiziţionat pe comandă un costum gri şi nu a venit cu mâna goală! I-a dăruit un buchet superb de trandifiri albi fiicei sale. De asemenea, Săndel Bălan a menţionat că, o dată la două săptămâni, vine de la Ploieşti pentru a petrece timp cu fiica sa şi cu familia pe care şi-a întemeiat-o aceasta alături de George Burcea

”Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat Săndel Bălan la nuntă, pentru Click.

Andreea Bălan, despre relația cu tatăl ei, Săndel Bălan

„Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva, cu câteva zile înainte de nuntă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro