Tatăl Andreei Bălan, primele declaraţii despre relaţia pe care o are acum cu artista: "Mă bucur enorm pentru fata mea"

+3 click pentru
galerie

Tatăl Andreei Bălan, primele declaraţii despre relaţia pe care o are acum cu artista: "Mă bucur enorm pentru fata mea" © spynews.ro

De-a lungul timpului, relaţia Andreei Bălan cu tatăl ei, Săndel Bălan, a fost un subiect controversat în lumea mondenă. Se pare că cei doi au îngropat securea războiului de ceva timp şi la nunta de duminică a Andreei Bălan şi George Burcea, socrul mic a fost în culmea fericirii.

Printre invitaţii de seamă la nunta Andreei Bălan şi George Burcea s-a numărat şi tatăl artistei, Săndel Bălan. Cu câteva zile înainte de eveniment, solista a explicat că se înţelege bine cu tatăl ei şi că nu avea cum să lipsească de la un moment atât de important. 

Într-adevăr, la nuntă, Săndel Bălan a întâmpinat-o chiar la intrarea în biserică. Cu emoţii şi sufletul plin de bucurie şi iubire, tatăl Andreei Bălan a mărturisit că se bucură foarte mult pentru artistă şi că s-a pregătit aşa cum a ştiut el mai bine pentru acest eveniment. 

Săndel Bălan şi-a achiziţionat pe comandă un costum gri şi nu a venit cu mâna goală! I-a dăruit un buchet superb de trandifiri albi fiicei sale. De asemenea, Săndel Bălan a menţionat că, o dată la două săptămâni, vine de la Ploieşti pentru a petrece timp cu fiica sa şi cu familia pe care şi-a întemeiat-o aceasta alături de George Burcea

”Mă bucur enorm pentru fata mea, e ziua nunţii ei, un eveniment unic în viaţă, nu puteam lipsi. M-am pregătit cum m-am priceput. Mi-am lucrat, pe comandă, un costum gri şi i-am dăruit un buchet de trandafiri albi. Noi ne înţelegem bine, vin o dată la două săptămâni de la Ploieşti, ca să o văd pe ea şi pe nepoatele mele”, a declarat Săndel Bălan la nuntă, pentru Click.

Andreea Bălan, despre relația cu tatăl ei, Săndel Bălan

„Situația este foarte ok, este foarte bună! Ei zic că nu ne-am înțelege, că relația nu ar fi ok. E totul ok, tata a fost și la botezul celeilalte fetițe și vine și acum. Normal că vine, evident că vine, dar faptul că, de exemplu, nu a fost la cununia civilă, vezi Doamne suntem certați. Nu! NU au fost la cununia civilă nici părinții lui George, nici bunicii, a fost ceva ad-hoc și nu avea sens să chemăm toată familia când semnăm niște acte. Dar la nuntă o să vină tot clanul, toată familia.”, a spus Andreea Bălan pentru Viva, cu câteva zile înainte de nuntă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest