VIDEO / Cezar Ouatu, în genunchi pe scenă! Cum s-a descurcat în a doua etapă ”X Factor” din Marea Britanie

+3 click pentru
galerie

Cezar Ouatu © Captura video

Contratenorul Cezar Ouatu şi-a încercat norocul la emisiunea ”X Factor” din Marea Britanie şi se pare că nu are niciun motiv de regret! Artistul a impresionat şi în cea de-a doua etapă cu vocea şi atitudinea sa. 

Cea de-a doua etapă a show-ului presupune proba celor şase scaune. În această probă, doar şase dintre cei mai buni concurenţi ai unei categorii reuşesc să treacă mai departe. Juraţii concursului s-au ridicat în picioare la finalul interpretării. Cezar Ouatu a căzut în genunchi în semn de mulţumire pentru aplauzele publicului care au durat minute bune, potrivit a1.ro. 

„Ocupă-ţi scaunul acum!“, i-a spus lui Cezar,  Ayda Williams. Nici Louis Tomlinson nu a lăsat momentul lui Cezar să treacă fără să-l complimenteze. „Ai captivat toată atenţia şi de această dată. A fost absolut uimitor. Foarte, foarte bine“, a comentat Louis Tomlinson.   

Cezar Ouatu a cunoscut succesul în anul 2014, cu piesa „It's my life“, la Eurovision. Artistul a reprezentat România la Malmo şi s-a clasat pe locul 13. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro