VIDEO / Dorian Popa nu ia în seamă coronavirusul! Artistul consideră că totul este o conspirație. ”Haideți să nu cădem plasă unei campanii de manipulare” 

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Dorian Popa nu ia în seamă coronavirusul! Artistul consideră că totul este o conspirație. ”Haideți să nu cădem plasă unei campanii de manipulare” © Instagram

Deși majoritatea vedetelor sunt speriate de pandemia creată de coronavirus, Dorian Popa este mai realist ca niciodată. Într-un video realizat pentru vlog-ul său, artistul susține că totul este o întreagă conspirație pentru a ”scăpa” de omenire. Ce alte detalii a mai transmis? 

”China devenea prea puternică și ”supăra” pe cine nu trebuia”

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Fiind o fire puternică, domnul Hâtz nu se teme de virusul ucigaș din China, considerând că tot ceea ce se întâmplă este o întreagă conspirație pentru a distruge populația. Nu a stat prea mult pe gânduri și a realizat un filmuleț pe care l-a postat în mediul online, susținând că ”cei de sus” au lovit China, deoarece era principalul factor economic și urma să se extindă din ce în ce mai mult. 

”Cea mai controversată chestie pe care o aud este coronavirus. Emisiunile nu mai au public și deja regulile au început să devină destul de stricte. Aici sunt mai multe teorii ale conspirației. În primul rând, știm cu toții că acest imperiu, China, deja prindea foarte mult elan din punct de vedere economic. China devenea prea puternică și ”supăra” pe cine nu trebuia. În capul meu face click destrămarea Chinei, dizolvarea din punct de vedere economic și de ce nu, al numărului populației. Știm cu toții, că: ”sunt prea mult chinezi”. Și plecând de aici, ei ”supărând” pe cine nu trebuie, de acolo să plece ideea de a vrea să fie curățați!”, susține Dorian Popa. 

Mister Hâtz este de părere că situația în care ne aflăm este una creată pentru a scăpa majoritar de populația din întreaga lume, nu numai din China. Totodată, artistul susține că ”mâna criminală” este cea a lui Bill Gates, care ar fi implicat în crearea acestui virus, donând o sumă mare de bani. 

”Altă teorie în care cred este cea a curățării omenirii în general, nu neapărat a chinezilor. Există mituri care spun că faimosul nume Bill Gates este implicat în crearea acestui virus și se speculează cum că este dispus să doneze o mare parte din averea lui pentru a tria din populația lumii. De ce? Răspunsul este foarte simplu, oameni buni. Noi consumăm resursele acestei planete și această planetă este văzută ca un rezervor. Noi suntem mulți ”șoricei” în lumea asta, care ciugulesc niște cereale, niște petrol și în plus stricăm planeta prin tehnologizare”, a continuat el. 

”Nu aveau cum să nu găsească antidotul pentru această gripă”

Dorian Popa a fost mereu deschis și sincer când a venit vorba despre un subiect serios. Artistul a declarat că este imposibil să nu se găsească antidotul pentru virusul ucigaș din China, mai ales dacă aducem în discuție tehnologia care este în floare în momentul de față. Și ca să nu ne mai ascundem după deget, tot ceea ce se întâmplă acum este o campanie de manipulare a omenirii, potrivit spuselor artistului. 

”Nu vi se pare că are sens crearea unui ”coronavirus” care, ce să vezi, deoadată scapă toată planeta și omoară cam oameni mai în vârstă, cam oameni cu sistemul imunitar ușor paradit.. Dacă stăm să ne gândim noi așa, nu cumva ăștia sunt oamenii de care ne putem lepăda, ca să triem puțin din miliardele astea care suntem? Nu aveau cum să nu găsească antidotul pentru această gripă. Nu sunt panicat de această boală, ci de fenomenul media care se întâmplă. Măi oameni buni, haideți să nu cădem plasă unei campanii de manipulare a omenirii!”, a mai zis Dorian Popa. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro